MEDIA

Survivor: Η κατάσταση ξεφεύγει στο νησί - Όλοι τσακώνονται με όλους (video)

Survivor
Εκρηκτική η κατάσταση στο Survivor
ΣΚΑΪ

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Το βράδυ της Τρίτης (29/3) οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα... επεισόδιο στο Survivor γεμάτο εντάσεις, νεύρα και διαπληκτισμούς.

Το τι θα ακολουθήσει φάνηκε από την αρχή, στην καλύβα της κόκκινης ομάδας.

Στα «μαχαίρια» Κατσαούνης και Μυριέλλα

Στο επεισόδιο της Τρίτης, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης ήρθαν για άλλη μία φορά σε αντιπαράθεση. Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγωνιστικότητα του παίκτη στα τελευταία αγωνίσματα.

Έτσι, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Κουρεντή: «Εγώ προσωπικά μετά από αυτό που είδα στην τελευταία ασυλία από τον Γιώργο κι επειδή τον έχω ψηφίσει εγώ η ίδια στη κάλπη ως πιο αδύναμο παίκτη. Παρόλα αυτά ξέρω ότι είναι ένας δυνατός και τον έχω δει να φέρνει νίκες στην ομάδα του».

Κατσαούνης: «Επειδή έκανα μια κοιλιά κι έχασα μια εβδομάδα; Σοβαρά μιλάς κορίτσι μου; Εγώ έκανα μια εβδομάδα και με έδωσες εκεί με τη ψήφο. Δεν με πείραξε, κρίνομαι από το λαό. Εγώ αν κάνω τις επόμενες εβδομάδες κοιλιές, θα αποχωρήσω μόνος. Εσύ τι κάνεις επί δύο μήνες; Μην μας δουλεύεις τώρα. Περνάνε αυτά σε εμένα; Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Κουρεντή: «Δεν έφτασα 35 χρονών για να μου πεις αν δουλεύω κάποιον ή όχι. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος ότι δεν έχω προσπαθήσει και με προσβάλλεις. Νομίζεις ότι όλοι είμαστε σαν τα μούτρα σου; Νομίζεις ότι όλοι μιλάμε την ίδια γλώσσα; Το έχεις καταλάβει;»

«Εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου»

Μετά το επεισόδιο της Δευτέρας , υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη.

Έτσι ο Σπύρος Μαρτίκας πριν τον αγώνα της Τρίτης, θέλησε να σχολιάσει τους υποψήφιους και πιο συγκεκριμένα την υποψηφιότητα της Τζο: «Θυσιάζονται προσωπικά συμφέροντα οικονομικά και μεγάλα συμβόλαια να φύγει η Τζο ως 19χρονη εξιλαστήριο θύμα….είναι πολύ δύσκολο να στηρίζουμε νέους ανθρώπους που αξίζουν».

Με αυτή την δήλωσε αναστατώθηκε ιδιαίτερα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αλλά και ο Απόστολος Ρουβάς και θέλησαν να τοποθετηθούν ανάλογα.

«Εγώ έχω να πω ότι στην πραγματική μου ζωή έχω μία πάρα πολύ μεγάλη καριέρα δεν ήρθα στο Survivor για αυτό Σπύρο μου… στο Survivor ήρθα για άλλο λόγο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Έξαλλος έγινε όμως και ο Απόστολος Ρουβάς ο οποίος τόνισε: «Εγώ ήμουν σε μία κουζίνα 8 και 10 ώρες….παραιτήθηκα για να έρθω στο survivor γιατί πολλά ακούγονται και περί ονόματος και πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου εγώ είμαι ο Απόστολος και έχω έρθει για εμένα εδώ για τους δικούς μου στόχους και το τι κάνω στη ζωή μου είναι για μένα».

Ξέσπασμα Σοϊλέδη

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και μετά τον καβγά της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη, αλλά και του Σπύρου με τον Απόστολο Ρουβά, σε κόντρα ήρθε ο Άρης Σοϊλέδης με την ηθοποιό που είναι υποψήφια.

Ο λόγος ήταν η -για πολλούς- άδικη υποψηφιότητα της Τζο, με τον ποδοσφαιριστή και άλλους παίκτες της μπλε ομάδας, να πιστεύουν πως η Μυριέλλα φοβήθηκε να βγει στον… τάκο απέναντι στον Κατσαούνη.

Τότε ακολούθησε ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον Άρη, τον τελευταίο να μιλάει για «κωλοτούμπες» και να την παρομοιάζει με τον Ολυμπιονίκη, Ιωάννη Μελισσανίδη.

Η επικοινωνία

Νικητές στο έπαθλο της επικοινωνίας αναδείχθηκαν οι κόκκινοι.

Έτσι οι νέοι παίκτες στο έπαθλο επικοινωνίας θα έβλεπαν τι άποψη έχει ο κόσμος για εκείνους με tweets, ενώ οι πρώην Μαχητές θα άκουγαν ηχητικά μηνύματα και οι υπόλοιποι θα έβλεπαν βίντεο από οικογένειες τους.

Χαμός με Ρουβά και Καραγκούνια

Ένα από τα πολλά… σκηνικά που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές, ήταν ο άγριος καυγάς ανάμεσα σε Απόστολο Ρουβά και Τάκη Καραγκούνια.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επικοινωνίας, Απόστρολος και Τάκης ξεκίνησαν μια λογομαχία, έπειτα από διαφωνία που είχαν για το run τους κι η ένταση δεν άργησε να έρθει.

Ρουβάς: Κάνε λίγο τουμπέκα. Να μιλάς κι εσύ καλύτερα. Εσύ το ξεκίνησες.

Καραγκούνιας: Δεν σε έβρισα για να με λες τουμπέκα… Που θα με πεις ντουμπέκα. Σε ποιον μιλάς; Στον κολλητό σου; Άντε ρε νούμερο!

Ρουβάς: Φώναξε λίγο παραπάνω. Δώσε πόνο στο λαό. Δεν είπα βλάκα.

Καραγκούνιας: Δεν είδες τι έκανε; Απόστολε ούτε τουμπέκα σε είπα, ούτε βλάκα, ούτε τίποτα. Ούτε είπα στη Ναυσικά κάτι.

Δείτε το περιστατικό, στο βίντεο που ακολουθεί.