MEDIA

Survivor: Τραυματισμοί και... χάος στο νησί - Σε κλίμα έντασης η αποχώρηση (video)

Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Την αποχώρηση μιας ακόμα παίκτριας παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης (30/3) οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor είχε εκπλήξεις, δάκρυα και εντάσεις.

Λίγο πριν την αποχώρηση, Κόκκινοι και Μπλε μπήκαν στίβο μάχης με στόχο το έπαθλο φαγητού.

Οι μπλε αναδείχθηκαν νικητές με αποτέλεσμα να απολαύσουν το έπαθλο.

Ο τραυματισμός του Άρη

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος οι παίκτες «πάγωσαν» με τον τραυματισμό του Άρη Σοϊλέδη.

Ο ποδοσφαιριστής έκανε μια απότομη κίνηση και προσγειώθηκε άτσαλα πάνω στο χέρι του, με τον Γιώργο Λιανό να ζητάει να μπουν άμεσα στο στίβο μάχης οι πρώτες βοήθειες την ώρα που ο παίκτης ούρλιαζε από τους πόνους. Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί η απαραίτητη φροντίδα και να ελεγχθεί ο τραυματισμός του.

Στο νοσοκομείο και η Ασημίνα

Μετά το τέλος του αγώνα κατέρρευσε και η Ασημίνα προκαλώντας ανησυχία σε συμπαίκτες και αντιπάλους, με την ποδοσφαιρίστρια της κόκκινης ομάδας να μεταφέρεται και εκείνη στο νοσοκομείο.

Μαρτίκας ο... δικαστής

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα εκρηκτικό συμβούλιο του νησιού με Μυριέλλα, Απόστολο και Τζο, να κάθονται σε θέση υποψηφίου προς αποχώρηση περιμένοντας να ακούσουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός.

Η κίνηση της Ναυσικάς να βγάλει τον «τάκο» την Τζο Μαριδάκη, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, με τον Σπύρο Μαρτίκα να βγάζει πύρινο λόγο για το γεγονός πως θεωρεί ότι θυσιάζονται ισχυρά συμβόλαια κι οικονομικά συμφέροντα και θα αποχωρήσει μία δυνατή παίκτρια, όπως η Τζο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας πήγε ένα βήμα παρακάτω λέγοντας πως ανακοινωθεί το όνομα της Τζο, τότε αυτός θα ήθελε να πάρει τη θέση της και να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Την πρόταση του Μαρτίκα αποδέχθηκε η Τζο Μαριδάκη, η οποία τόνισε πως θέλει να παραμείνει στο Survivor.

Ποιος παίκτης αποχώρησε απόψε;

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης ή η παίκτρια που θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα είναι η Μυριέλλα Κουρεντή.

Δείτε όλο το συμβούλιο του νησιού, στο βίντεο που ακολουθεί