MEDIA

Survivor: O χοντρός τσακωμός που αναστάτωσε τους μπλε - Όλοι έξαλλοι με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Survivor
Εκρηκτική η κατάσταση στο Survivor
ΣΚΑΪ

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Το βράδυ της Κυριακής (3/4) οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα... επεισόδιο στο Survivor γεμάτο νεύρα, εντάσεις και διαπληκτισμούς.

Αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας άφησε να εννοηθεί στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ πως είναι πολύ πιθανό να είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση σε περίπτωση ήττας των Μαχητών.

«Σε σχέση με το πως ξεκίνησες εσύ, είμαι πολύ καλύτερος. Αν ερχόμασταν μαζί και είχα όλο αυτό τον καιρό που είχες εσύ θα είχα δείξει πολλά περισσότερο από ότι εσύ» δήλωσε, με νόημα όμως σε έντονο ύφος, ο νέος παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor.

Ασυλία.. τέλος και αγώνισμα μέσα στη βροχή

Οι νέοι παίκτες ανέφεραν στον Γιώργο Λιανό, λίγο πριν μπουν στο στίβο μάχης, πως είναι ανήσυχοι μήπως ψηφιστούν.

Τραυματίας από την μπλε ομάδα ήταν ο Άρης Σοϊλέδης. Όμως κανονικά θα συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παρά το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο που αντιμετώπισε, όπως ο ίδιος δήλωσε.

Το αγώνισμα για την ασυλία ήταν βραδινό, υπό καταρρακτώδης βροχή και χωρισμένο σε δυο σκέλη, όπως συμβαίνει συνήθως το τελευταίο διάστημα, δηλαδή ανδρών και γυναικών.

Η δυνατή βροχή είχε κάνει επικίνδυνη την πίστα, αλλά και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος ήθελε να φύγει.

Τελικά, ο νέος παίκτης των μπλε δεν άντεξε και εγκατέλειψε την προσπάθεια λέγοντας ότι ζαλίζεται και έχει πυρετό.

Ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψε με μια ροζ ομπρέλα για να εμψυχώσει την ομάδα του κάνοντας τους αντιπάλους να κλάψουν από τα γέλια.

Στο αγώνα ασυλίας, οι κόκκινοι πήραν τη νίκη, ενώ οι μπλε έπρεπε να πάνε στον αγώνα ατομικής ασυλίας.

Μετά τον αγώνα, ο Τάκης Καραγκούνιας επέρριψε ευθύνες για την ήττα των μπλε στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τις… τρέλες του κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στην ατομική ασυλία, νικήτρια ήταν Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Τσαμπουκάς» στους μπλε

Ο κακός χαμός, δίχως καμία αφορμή, ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ στην καλύβα της μπλε ομάδας.

«Βλέπω τον Άρη και τον Ταλάντσεβ κάποια στιγμή να είναι έτοιμη να πιαστούν στα χέρια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια, οι εικόνες που ακολούθησαν προκάλεσαν εντύπωση τόσο στους υπόλοιπους παίκτες της μπλε ομάδας όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Από την μια ο Γιώργος Ταλάντσεβ να φωνάζει σε αυστηρό ύφος πως «θα πρέπει να μάθεις να σέβεσαι» και από την άλλη ο Άρης Σοϊλέδης να του ζητάει να μάθει να ακούει!

«Για ηρέμησε! Για ηρέμησε! Σε παρακαλώ πολύ! Δεν με νοιάζει τι λένε, εγώ τι σου λέω» φώναζε, δίχως σταματημό, ο Άρης Σοϊλέδης στον συμπαίκτη του στο Survivor.

Τελικά… ήταν «πρωταπριλιά»…

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor

Μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, Διάσημοι και Μαχητές οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

Σχεδόν όλο το συμβούλιο άνηκε αποκλειστικά στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τα καμώματά του. Ο παίκτης τα άκουσε ακόμα μια φορά από συμπαίκτες και αντιπάλους πριν οι μπλε πάνε στην κάλπη.

Έπειτα από την ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και κατ’ επέκταση είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor.

Και αυτός είναι ο… Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με όλους τους συμπαίκτες του να τον ψηφίζουν!