MEDIA

GNTM 5: Αλλάζει η κριτική επιτροπή - Φεύγουν Μπράτης, Σκουλός και Ζενεβιέβ - Ποιοι έρχονται;

GNTM 5: Αλλάζει η κριτική επιτροπή - «Φεύγουν» Μπράτης, Σκουλός και Ζενεβιέβ - Ποιοι έρχονται;
Το GNTM αλλάζει!
Facebook - Greece’s Next Top Model

Με ολική επαναφορά επιστρέφει το GNTM 5!

Με αλλαγές θα επιστρέψει στις οθόνες μας το GNTM τη νέα σεζόν καθώς μετά από δυο χρόνια, στον διαγωνισμό μόδας θα συμμετέχουν ξανά μόνο κορίτσια, όπως δηλαδή τις πρώτες δύο σεζόν.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή καθώς τροποποιήσεις θα γίνουν και στην κριτική επιτροπή. Η επιστροφή της Βίκυς Καγιά επιβεβαιώθηκε και επίσημα, αφού η ίδια μιλώντας στην τηλεόραση του «ΜEGA» το παραδέχτηκε. Ο καλός της φίλος και συνεργάτης Γιώργος Καραβάς θα έχει άλλο ρόλο στον φετινό διαγωνισμό μόδας καθώς θα είναι και ένας από τους τέσσερις κριτές.

Εκτός GNTM θα είναι ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλός που για τέσσερα χρόνια ήταν στην κριτική επιτροπή. Στον νέο κύκλο του GNTM, δεν πρόκειται να επιστρέψουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ.

Η διάθεση των ανθρώπων που συντονίζουν το ριάλιτι είναι να δοκιμαστούν νέα πρόσωπα και να δημιουργηθεί νέα σύνθεση στην κριτική επιτροπή. Έτσι, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν δούμε στην κριτική επιτροπή κάποια πρόσωπα που δεν έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δεν αποκλείεται να κάνει guest εμφάνιση ο Τάσος Σωφρόνιου που είχαμε δει στα πρώτα GNTM, όταν προβάλλονταν στον ΑΝΤ1. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν είναι σαφές αν θα είναι ένας εκ των τεσσάρων κρητών η αν θα αναλάβει τον ρόλο του μέντορα.

Οριστικές αποφάσεις για την τελική σύνθεση του νέου GNTM αναμένεται να παρθούν μέχρι τις 10 Μαΐου, αφού στα μέσα του επόμενου μήνα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Ηχηρές απουσίες από τον νέο κύκλο - «Θα μπουν άνθρωποι που δεν έχετε ξαναδεί»