MEDIA

Survivor: Η πρώτη συνέντευξη της Κουρεντή – Όσα είπε για τον Κατσαούνη και τη σχέση της με τον Τζον

Survivor: Η πρώτη συνέντευξη της Κουρεντή – Όσα είπε για τον Κατσαούνη και τη σχέση της με τον Τζον
Η ηθοποιός μίλησε για το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη και τη σχέση της με Τζον
Glomex

Survivor: Η ηθοποιός μίλησε για το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη και τη σχέση της με Τζον

Η Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Καλό Μεσημεράκι και ήταν η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη, ενώ ξεκαθάρισε και για τη σχέση της με τον Τζον Λυγνό.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε:«Όταν μπήκα στο Survivor δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα μπω για να φλερτάρω. Είμαι 35 ετών, 19 ετών μπήκα στο χρόνο και δεν έχω απασχολήσει ποτέ κανέναν με το οτιδήποτε. Ήταν όντως αυθόρμητο και συνέβη, αλλά συνέβη επειδή δεν περνούσα καλά στην ίδια την ομάδα. Είμαι ένας άνθρωπος που στη ζωή μου με βοηθά πολύ το φλερτ και η συντροφικότητα».

Και πρόσθεσε:«Με το μοντάζ που κάνουν δεν μπορείς να δεις τι έχει γίνει. Εμένα ξεκίνησαν να με ξενερώνουν πράγματα που έκανε ο Γιώργος Κατσαούνης στην ομάδα του. Είχα ανθρώπους δίπλα μου να μου λένε συνεχώς πως δεν ταιριάζουμε. Όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι είμαστε σαν την μέρα με τη νύχτα. Υπήρξε έλξη απλά στράβωσε το πράγμα όταν είδα πράγματα στον Γιώργο. Εγώ δεν ήθελα να προβάλλομαι και να συζητιέμαι για αυτό»,.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Τζον Λυγνό, λέγοντας: «Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική».