MEDIA

Survivor Spoiler: Ο Ατζούν ετοιμάζει έπαθλο με… άρωμα Μαρινάκη

Survivor Spoiler: Ο Ατζούν ετοιμάζει έπαθλο με… άρωμα Μαρινάκη
Ένα έπαθλο – έκπληξη ετοιμάζει ο Τούρκος παραγωγός
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler: Ένα έπαθλο – έκπληξη ετοιμάζει ο Τούρκος παραγωγός

Ο Ατζούν εμφανίστηκε για δύο επεισόδια στο ελληνικό Survivor και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έδωσε στους παίκτες δύο μεγάλα έπαθλα. Πριν επιστρέψει όμως ο Γιώργος Λιανός στη θέση του, ο παρουσιαστής ανέφερε στους παίκτες πως θα τον δουν ξανά σύντομα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Hull Daily Mail», o Τούρκος παραγωγός ετοιμάζει για έπαθλο στους παίκτες του Survivor, ένα ταξίδι στην Αγγλία. Πιο συγκεκριμένα μια σουίτα για το Hull City Stadium, όπου στις 7 Μαΐου (14:30) θα πραγματοποιηθεί η πολύ κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πώς σχετίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αυτό; Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, ενώ ο Ατζούν απέκτησε πριν λίγους μήνες την Χαλ. Μάλιστα ο αγώνας αυτός θα είναι για την τελευταία αγωνιστική της Championship, με τη Νότιγχαμ να μάχεται για την άνοδο στην Premier League, ενώ από την άλλη η ομάδα του Τούρκου μεγιστάνα είναι αδιάφορη καθώς βρίσκεται στα μέσα της βαθμολογίας.

Το δημοσίευμα βέβαια δεν κάνει λόγο για το αν θα ταξιδέψουν στην Αγγλία παίκτες του ελληνικού ή του τουρκικού Survivor, όπως και να έχει όμως πρόκειται για ακόμα ένα μεγάλο έπαθλο που θα προσφέρει ο Ατζούν.