MEDIA

Σάκης Κατσούλης: Η αποκάλυψη για το χρηματικό έπαθλο και τα «καρφιά» για το φετινό Survivor (vid)

Σάκης Κατσούλης: Η αποκάλυψη για το χρηματικό έπαθλο και τα «καρφιά» για το φετινό Survivor (vid)
Όσα είπε ο νικητής του περσινού Survivor για το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια
Instagram: sakiskats

Σάκης Κατσούλης: Όσα είπε ο νικητής του περσινού Survivor για το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια και το φετινό Survivor.

Παράλληλα αποκάλυψε πως έναν χρόνο περίπου μετά το τέλος του περσινού κύκλου, πήρε επιτέλους το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Μετά από έναν χρόνο, πληρώθηκα από το Survivor. Καιρός ήταν. Ήρθε η ώρα να υποστηρίξω ακόμα περισσότερο τις επιχειρήσεις μου και τη Μαριαλένα όπου με χρειαστεί παρότι είναι πολύ ανεξάρτητη και έχει δηλώσει ότι θέλει να τα κάνει όλα μόνη της. Τα κάνει όντως όλα μόνη της, είναι πολύ ανεξάρτητη και μου αρέσει σε αυτό το κομμάτι. Βάζει στόχους, δουλεύει πάρα πολλές ώρες και είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί» είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Παράλληλα, ο Σάκης Κατσούλης έριξε τα «καρφιά» του για το φετινό Survivor:

«Βλέπω μια απογοήτευση από τον κόσμο για το γεγονός ότι το παιχνίδι έχει φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι και έχει μπει πολύ σε κομμάτια ριάλιτι. Υπάρχει πολύ τσακωμός και ίντριγκα και ο κόσμος έχει κουραστεί. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν είναι γι’ αυτό το παιχνίδι. Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι. Παίρνει μια κούπα στα χέρια του και πάει στην κάμερα να πει το οποιοδήποτε κουτσομπολιό. Τα λέει όλα πίσω από τις πλάτες των άλλων» ανέφερε σε άλλο σημείο για το Survivor».

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε ο Σάκης Κατσούλης: «Εύχομαι τα παιδάκια μου να μην σας συναντήσουν ποτέ»