MEDIA

Αντώνης Βογιατζής: «Η Έλενα Αθανασοπούλου με είχε απειλήσει ότι θα με καταγγείλει στο ΣΕΗ»

Αντώνης Βογιατζής: «Η Έλενα Αθανασοπούλου με είχε απειλήσει ότι θα με καταγγείλει στο ΣΕΗ»
Glomex

Για την ηθοποιό που κατήγγειλε τον σκηνοθέτη του «Σασμού» Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό, μίλησε ο Αντώνης Βογιατζής.

Μήνυση κατά του Κώστα Κωστόπουλου κατέθεσε η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, καταγγέλλοντας τον βιασμό της πριν δώδεκα χρόνια. Ο σκηνοθέτης ήδη έχει δηλώσει πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, μιλώντας για απολύτως ψευδείς και χυδαίες κατηγορίες, ενώ παραιτήθηκε από τον «Σασμό» γιατί όπως ανέφερε, δεν θέλει με κανένα τρόπο η προσωπική του περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες του, την παραγωγή και το κανάλι.

Ο σκηνοθέτης Αντώνης Βογιατζής μίλησε για την Έλενα Αθανασοπούλου το πρωί της Παρασκευής (6/5) στην εκπομπή «Super Κατερίνα», κάνοντας λόγω για προκλητική συμπεριφορά σε μίτινγκ, ενώ αποκάλυψε πως η ηθοποιός τον είχε απειλήσει πως θα τον καταγγείλει για παρενόχληση.

«Το συγκεκριμένο άτομο, προ κορονοϊού, είχε καλεστεί σε κάστινγκ για ένα ρόλο. Ήταν μαζί με άλλη συνάδελφο, κάναμε κάποιο μικρό δοκιμαστικό και συνεχώς ήταν σε μια κατάσταση επίθεσης και κολακείας. Σε μια στιγμή μού είπε “Τι; Θα έχουμε ερωτικές σκηνές; Τι πράγματα είναι αυτά;”. Της είπα ότι αν δεν σου αρέσει ο ρόλος, μπορείς να αποχωρήσεις. Για καλή μου τύχη ήταν μαζί και η άλλη συνάδελφος γιατί δεν μου αρέσει να γίνονται καστ ενός ατόμου μόνο», είπε αρχικά ο Αντώνης Βογιατζής και συνέχισε:

«Μετά από αρκετό καιρό πήρα την απόφαση να κάνω μια άλλη ταινία και κάλεσα την Έλενα και της είπα ότι υπάρχει αυτός ο ρόλος. Από τη στιγμή που μπήκε στο μίτινγκ δεν σταμάτησε να επικοινωνεί προκλητικά και απέναντι στον σκηνοθέτη και απέναντι σε εμένα και απέναντι σε άλλους συναδέλφους. Μέχρι που σηκώθηκε ο σκηνοθέτης και μου λέει “τι είναι αυτό;”.

Την έπιασα και της είπα “σε παρακαλώ πολύ, μαζέψου λίγο, δεν τα ξέρεις τα άτομα εδώ πέρα”. Και μου είπε “ξέρω τι κάνετε εδώ, δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, θα σε καταγγείλω, θα σε βγάλω στο ΣΕΗ, θα σου κάνω καταγγελία” και τη είπα “να πας στο καλό και να κάνεις ότι θέλεις”».

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Αθανασοπούλου: Η πρώτη της αντίδραση μετά την ανάρτηση του σκηνοθέτη (video)

Σταματάει ο Σασμός μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη του; Ο Alpha έδωσε την απάντηση

Κώστας Κωστόπουλος: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τις κατηγορίες βιασμού ο σκηνοθέτης του Σασμού