MEDIA

Survivor - Σοφιάννα Αβραμάκη: «Από τότε που γύρισα, μου έχουν βγει όλοι οι σωματικοί πόνοι»

Survivor - Σοφιάννα Αβραμάκη: «Από τότε που γύρισα, μου έχουν βγει όλοι οι σωματικοί πόνοι»
«Δεν μπορώ με τίποτα να συντονίσω τις ώρες που πρέπει να κοιμάμαι στην Ελλάδα»
Instagram

Η φυσικοθεραπεύτρια, Σοφιάννα Αβραμάκη, μίλησε για την αποχώρησή της από το Survivor, τα σημάδια στο σώμα της, αλλά και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Σοφιάννα Αβραμάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα.

«Νιώθω πως έχω εγκλιματιστεί επιτέλους. Είμαι σε καλό στάδιο. Με τον ύπνο έχω ακόμα ένα θεματάκι. Δεν μπορώ με τίποτα να συντονίσω τις ώρες που πρέπει να κοιμάμαι στην Ελλάδα. Από τότε που γύρισα στο κρεβάτι μου, μου έχουν βγει όλοι οι σωματικοί πόνοι. Στο σανίδι ήταν όλα τέλεια, κάνει όντως καλό στο σώμα το σανίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά η 27χρονη φυσικοθεραπεύτρια.

Στη συνέχεια, η Σοφιάννα Αβραμάκη έδειξε τα σημάδια που απέκτησε από τα αγωνίσματα στο Survivor, τόσο στα χέρια, όσο και στα πόδια της.

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Την είχα δει πολλές φορές να πονάει τη Ναυσικά. Πονούσε στο στομάχι πολύ. Είναι ένα άτομο που γενικά, υπομένει στον πόνο και πολλές φορές, δεν μιλούσε. Έπαιζε κανονικά στα αγωνίσματα, ενώ είχε το θέμα στο στομάχι της. Της έλειπε πολύ και ο σύντροφός της», είπε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler 16/05: Σήμερα ο αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας με έπαθλο ένα σημαντικό βραβείο

Survivor: Η Βρισηίδα ξεκαθάρισε τη σχέση της με τον Μαρτίκα – Η τρυφερή κίνησή του