MEDIA

Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα - Πότε γίνεται ατομικό το παιχνίδι, πότε ρίχνει αυλαία

Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα
Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα

Τις τελευταίες τους... στροφές στο παιχνίδι διανύουν οι παίκτες του Survivor.

Ασυλία πρώτη σήμερα, ασυλία δεύτερη και ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού την Τετάρτη, έπαθλο επικοινωνίας και αποχώρηση παίκτη ή παίκτριας (σ.σ. παίκτη κατά την εκτίμησή μας) την Πέμπτη.

Το ριάλιτι επιβίωσης οδεύει προς το φινάλε του, το οποίο βέβαια δρομολογείται για το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.

Πλέον, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά και αυτό που περιμένουμε πια, είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας των ομαδικών ασυλιών και η μετατροπή του Survivor σε ατομικό. Πότε αναμένεται να συμβεί κάτι τέτοιο; Ολα δείχνουν πως την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, το αργότερο, το Survivor θα αλλάξει... ρότα και θα μετατραπεί σε καθαρά ατομικό.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα

Διεξαγωγή αγωνίσματος για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας απόψε, το πρώτο με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με τις νέες τους συνθέσεις.

Κόκκινοι και Μπλε θα δώσουν τον αγώνα για να αποφύγουν τη... μετάβασή τους στο Συμβούλιο του Νησιού ως ηττημένοι, ώστε να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dokari, οι Μπλε είναι αυτοί που απόψε αναδεικνύονται νικητές, κατακτούν την πρώτη ασυλία και στέλνουν τους Κόκκινους στο Συμβούλιο για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Μπλε» βάφτηκε αγώνας των Ελλήνων με τους Τούρκους - Το γλέντι που ακολούθησε