MEDIA

Το λάθος του ΣΚΑΪ με τους πέντε νεκρούς στη Χαλκιδική – Η συγγνώμη του καναλιού

Το λάθος του ΣΚΑΪ με τους πέντε νεκρούς στη Χαλκιδική – Η συγγνώμη του καναλιού

ΣΚΑΪ: Αναστάτωση προκάλεσε η είδηση για πέντε νεκρούς στη Χαλκιδική η οποία προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Survivor – Χαμός στο Twitter

Στη διάρκεια της προβολής του χθεσινού (31/5) επεισοδίου του Survivor, οι τηλεθεατές ενημερώθηκαν από τον ΣΚΑΪ μέσω ενός super ότι υπάρχουν «πέντε νεκροί από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική».

Η είδηση αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής -και όχι μόνο- και τελικά αποδείχθηκε -ευτυχώς- πως επρόκειτο για λάθος. Το κανάλι διόρθωσε άμεσα το λάθος, όμως έγινε μεγάλος ντόρος στα social media μετά από αυτή τη γκάφα.

Η συγγνώμη του ΣΚΑΙ για το λάθος

Οι άνθρωποι του καναλιού που αντιλήφθηκαν αμέσως το λάθος για το μήνυμα που έμεινε στις οθόνες για λίγα δευτερόλεπτα, ζήτησαν συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε με είδηση που αναρτήθηκε στο skai.gr το οποίο ανέφερε:

«O τίτλος παλαιότερης είδησης εμφανίσθηκε στο κάτω μέρος της τηλεοπτικής οθόνης κατά τη διάρκεια προβολής του αποψινού επεισοδίου του Survivor, λόγω τεχνικού προβλήματος. Ο ΣΚΑΪ ζητά συγγνώμη από τους τηλεθεατές του για την αναστάτωση».

Χαμός στο Twitter

Μετά την προβολή της είδησης, στο Twitter έγινε χαμός με τους χρήστες να εκφράζουν την οργή τους για το σοβαρό αυτό λάθος και άλλους να «τρολάρουν» το κανάλι. Δείτε κάποια από τα σχόλια.