MEDIA

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή Παναγιώτη και η ατάκα του Κουτσόπουλου που «άναψε φωτιές»

MasterChef
Το MasterChef έχει νέο νικητή
STAR

MasterChef: Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κατέκτησε τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ

Με την ανακοίνωση του Παναγιώτη Κουμουνδούρου ως του μεγάλου νικητή του τελικού ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης το φετινό MasterChef με τον νεαρό μάγειρα να συγκεντρώνει 58 βαθμούς έναντι 53 της έτερης φιναλίστ, Καλλιόπης Μπεζαντέ.

Μετά τους πανηγυρισμούς για την νίκη του ο νέος Έλληνας MasterChef δήλωσε: «Πραγματοποίησα το όνειρό μου... ήταν ένα έντονο εξάμηνο. Πάρα πολύ όμορφο σίγουρα,... κι ένας στόχος που εκπληρώθηκε. Εγώ για αυτό χαίρομαι πάρα πολύ!»

Όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια είπε ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις, ενώ θα ήθελε αργότερα να ανοίξει κάτι δικό του. Ωστόσο, όπως τόνισε, ο πρώτος του στόχος είναι οι… διακοπές: «Χρειάζομαι πάρα πολύ ξεκούραση. Θέλω να αράξω δυο εβδομάδες, να οργανωθώ και να προχωρήσω».

Ο τελικός του MasterChef ξεκίνησε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της πρώτης δοκιμασίας του τελικού όταν Παναγιώτης και Καλλιόπη βρέθηκαν στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου έπρεπε να αντιγράψουν τα τρία πιάτα που πρότειναν οι σεφ του Delta, Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας, Η Καλλιόπη βαθμολογήθηκε με 7/10 σε εκείνο το μαγειρικό τεστ ενώ ο Παναγιώτης με 8/10 από τον Θάνο Φέσκο και τον Γιώργο Παπαζαχαρία.

H τελευταία δοκιμασία αντιγραφής ήταν η σημαντικότερη του τελικού.

Η δημιουργός του πιάτου ήταν κι εκείνη που έκρινε και βαθμολόγησε τις προσπάθειες των δύο φιναλίστ.

Ο λόγος για την κορυφαία Βρετανή chef, Κλερ Σμιθ, η οποία αποτελεί τη μόνη γυναίκα με την ανώτατη διάκριση του οδηγού Michelin στη χώρα της.

Η ίδια έφερε στους δυο φιναλίστ του MasterChef ένα εξαιρετικής κομψότητας πιάτο, που στόχο είχε να κλέψει τις εντυπώσεις.

MasterChef: Η ατάκα Κουτσόπουλου που «άναψε φωτιές»

Αυτό που συζητήθηκε, πάντως, περισσότερο στον φετινό τελικό του MasterChef ήταν η ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για ενδεχόμενη αποχώρηση του Σωτήρη Κοντιζά από τον επόμενο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έριξε το «καρφί» όταν οι κριτές του MasterChef αφού δοκιμάσαν τα τελευταία πιάτα που ετοίμασαν οι δυο φιναλίστ του τελικού , συνομίλησαν για τελευταία φορά για φέτος στο τραπέζι.

«Θα αναλάβω πάλι φέτος να αθροίσω τις βαθμολογίες. Μένει να ανακοινώσουμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες και να μάθουμε αν αληθεύει ότι ο Σωτήρης μπορεί του χρόνου να μην είναι μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά να γελάει και να λέει «πού το ήξερες ρε μπαγάσα;» και τον «θείο Λεωνίδα» να σηκώνεται από τη θέση του και να τον αγκαλιάζει.

Σχετικές ειδήσεις