MEDIA

MAD VMA: Οι δικαιολογίες του Light για τη χθεσινή κόντρα με τον Snik

MAD VMA: Οι δικαιολογίες του Light για τη χθεσινή κόντρα με τον Snik
Οι δηλώσεις του Light μετά τον καβγά με τον Snik στα Mad Video Music Awards
@nerogreco

Ο Light ζήτησε συγγνώμη μέσα από το Instagram και άφησε αιχμές για το χθεσινό περιστατικό στα Mad Video Music Awards 2022

Η κόντρα Light – Snik ήταν γνωστή στο πανελλήνιο, όμως έναν τέτοιο καβγά κανείς δεν το περίμενε στα χθεσινά μουσικά βραβεία.

Μέσα από μια σειρά ιστοριών στο Instagram ο Light ζήτησε αρχικά συγγνώμη από το κοινό ενώ άφησε αιχμές για τους διοργανωτές.

«Λοιπόν μάγκες για όποιον ήταν εδώ στα MAD VMA ένα συγγνώμη στις οικογένειες, στις μαμάδες, στους μπαμπάδες, στα παιδάκια. Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε. Δεν είμαστε θύματα ούτε π@@@@. Την αγάπη μου σε όλους και του χρόνου καλύτερα», δήλωσε ο γνωστός τράπερ.

Στην συνέχεια σε επόμενο στόρι «δίνει» τους διοργανωτές της εκδήλωσης λέγοντας ότι τους είχε προειδοποιήσει να μην τους βάλουν σε διπλανές θέσεις καθώς ήταν πιθανή η σύγκρουσή τους εάν βρισκόντουσαν ο ένας κοντά στον άλλον, αλλά εκείνοι κατά την άποψή του επιδίωκαν ένα καβγά, ο οποίος θα ανέβαζε τα νούμερα.

Η ανάρτηση του Light

«Μια φορά και μόνο μια για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους για να ξέρετε τι έγινε.

Ο καυγάς δεν ξεκίνησε από εμένα, εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου με την κοπέλα μου δίπλα όταν μου την έπεσαν. Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που φαίνεται να με χτυπάνε κάτι βουνά και είναι αυτό που προηγήθηκε.

Μετά μας χώρισαν, πήγα στα backstage για λίγο, μετά επέστρεψα και έκανα ότι έκανα. Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο.

Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εμπλεκόμενους για ό,τι έγινε. Ήταν γνωστό πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά μας και είχα ενημερώσει πολλές φορές τη διοργάνωση πως άμα μας φέρει σε επαφή στον ίδιο χώρο θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του madtv επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά τον ένα στον άλλον γινόταν. Ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καβγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα και θα βοηθούσε σε αυτό τον πόλεμο των mainstream media απέναντι στο κύμα της μουσικής μας.

Στο επόμενο στόρι τα χθεσινά μηνύματά μου με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης»

Οι δηλώσεις του Snik μετά τον καβγά

Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης ο Σνικ μέσω Instagram story που έκανε από τον προσωπικό του λογαριασμό Instagram ακούγεται να λέει: «Κεντέρη που είσαι ρε; Κεντέρη πού είσαι;».