MEDIA

Survivor Spoiler (26/6): Ο νικητής της πρώτης ασυλίας και οι δυο υποψήφιοι - Η ανατροπή της Δευτέρας

Survivor Spoiler (26/6): Ο νικητής της πρώτης ασυλίας και οι δυο υποψήφιοι - Η ανατροπή της Δευτέρας
Τι θα δούμε στο επεισόδιο του Survivor την Κυριακή.
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Επιστροφή στον στίβο μάχης για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, στο ξεκίνημα της πιο σημαντικής εβδομάδας του παιχνιδιού.

Το Survivor έχει μπει στην τελική του ευθεία, καθώς την εβδομάδα που διανύουμε θα δούμε τις τελευταίες στιγμές των παικτών στον Άγιο Δομίνικο. Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός, έχει ήδη ανακοινώσει πως αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δυο αποχωρήσεις με αποτέλεσμα οι έξι παίκτες που υπάρχουν τώρα στο ριάλιτι επιβίωσης να γίνουν τέσσερις και να προχωρήσουν μέχρι τα τελικά του Γαλατσίου.

Έτσι, λοιπόν, την Κυριακή θα δούμε την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Άρης Σοϊλέδης θα είναι αυτός που θα καταφέρει να κερδίσει τους υπόλοιπους και έτσι στο Συμβούλιο του Νησιού το οποίο θα ακολουθήσει, θα είναι ασφαλής. Η ψηφοφορία θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον κι αναμένεται να εξελιχθεί σε «θρίλερ».

Μάλιστα, υπάρχει πληροφορία πως θα δούμε ισοψηφία για το ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr, ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη θα έχουν τους ίδιους ψήφους με αποτέλεσμα να είναι και οι δυο υποψήφιοι! Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί τη Δευτέρα (27/6), όπου θα υπάρξει ανατροπή καθώς πολλοί περιμένουν να κερδίσει την ασυλία ο Άρης Σοϊλέδης, όμως, αυτό δεν θα συμβεί καθώς θα την κατακτήσει ο Νίκος Γιάννης!

Survivor: Ο δρόμος μέχρι τον μεγάλο τελικό

Οι παίκτες που θα απομείνουν στο παιχνίδι, μετά το τέλος αυτής της «γεμάτης» εβδομάδας, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και το Γαλάτσι για τις Live μεταδόσεις του τελευταίου σκέλους του ριάλιτι επιβίωσης.

Αναλυτικά ο δρόμος προς τον τελικό

  • Κυριακή 26 Ιουνίου: Ατομική ασυλία, ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου
  • Δευτέρα 27 Ιουνίου: Ατομική ασυλία, ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου, ψηφοφορία τηλεοπτικού κοινού
  • Τρίτη 28 Ιουνίου: Ανακοίνωση αποχώρησης
  • Τετάρτη 29 Ιουνίου: Ατομική ασυλία, ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου
  • Πέμπτη 30 Ιουνίου: Ατομική ασυλία, ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου, ψηφοφορία τηλεοπτικού κοινού
  • Κυριακή 3 Ιουλίου: Ανακοίνωση αποχώρησης
  • Δευτέρα 4 Ιουλίου: Ψηφοφορία για πρόκριση ενός παίκτη από τους τέσσερις φιναλίστ στον τελικό
  • Τρίτη 5 Ιουλίου: Ημιτελικός, ανακοίνωση παίκτη που προκρίνεται στον τελικό και παίκτη που αποχωρεί, νέα ψηφοφορία για τη δεύτερη θέση στον τελικό
  • Τετάρτη 6 Ιουλίου: Τελικός, ψηφοφορία για τον νικητή του Survivor 2022