MEDIA

Survivor: Η τριάδα των ημιτελικών περιμένει Στάθη ή Σταυρούλα στο Γαλάτσι

Survivor
Η σίγουρη τριάδα του ημιτελικού του Survivor
Glomex/ΣΚΑΪ

Survivor: Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Μαίη Εμμανουηλίδου πέρασαν στον ημιτελικό.

Σκληρή μάχη έγινε στο τελευταίο αγώνισμα ατομικής ασυλίας του Survivor στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ασυλία και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να βρεθούν στον ημιτελικό. Ο δρόμος για τα LIVE δεν ήταν καθόλου εύκολος και μάλιστα, ένας εκ των παικτών είχε τραυματισμό που του στέρησε ενδεχομένως τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος χτύπησε σε μια από τις προσπάθειές του και τέθηκε ουσιαστικά εκτός μάχης.

Τραυματισμό στη διάρκεια του αγωνίσματος, ωστόσο, είχε και ο Άρης Σοϊλέδης. Μάλιστα, ο τρόπος που χτύπησε «πάγωσε» άπαντες στο στίβο μάχης.

Ο τραυματισμός, ωστόσο, του Άρη Σοϊλέδη δεν τον εμπόδισε από το να κερδίσει την ατομική ασυλία. Έτσι, έγινε ο πρώτος παίκτης που εξασφάλισε την παρουσία του στα Live του Γαλατσίου.

Με δεδομένους τους συσχετισμούς που έχουν διαμορφωθεί στο παιχνίδι, η νίκη του Άρη Σοϊλέδη επί της ουσίας εξασφάλισε και την παρουσία της Ασημίνας και της Μαίης στα Live. Οι τρεις παίκτες το πανηγύρισαν δεόντως, καθώς ο στόχος έφτασε ακόμα πιο κοντά.

Πλέον, το παιχνίδι για την τελευταία θέση στα live θα παιχτεί ανάμεσα στον Στάθη Σχίζα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή που είναι οι δυο υποψήφιοι για αποχώρηση. Ο παίκτης που θα μείνει στο παιχνίδι, θα συνοδεύσει Άρη, Ασημίνα και Μαίη στα live του Survivor στο Γαλάτσι.

Ο δρόμος προς τον τελικό

  • Κυριακή 3 Ιουλίου: Ανακοίνωση αποχώρησης
  • Δευτέρα 4 Ιουλίου: Ψηφοφορία για πρόκριση ενός παίκτη από τους τέσσερις φιναλίστ στον τελικό
  • Τρίτη 5 Ιουλίου: Ημιτελικός, ανακοίνωση παίκτη που προκρίνεται στον τελικό και παίκτη που αποχωρεί, νέα ψηφοφορία για τη δεύτερη θέση στον τελικό
  • Τετάρτη 6 Ιουλίου: Τελικός, ψηφοφορία για τον νικητή του Survivor 2022