MEDIA

Κώστας Τουρνάς: Η προσαγωγή επί χούντας, η ανησυχία για την τραπ και ο Γιώργος Μαρίνος

 Κώστας Τουρνάς
Ο Κώστας Τουρνάς αποκάλυψε τις περιπέτειες που είχε επί δικτατορίας αλλά και τη συγκινητική σκηνή που θυμάται με τον Γιώργο Μαρίνο
Instagram

Ο Κώστας Τουρνάς αποκάλυψε τις περιπέτειες που είχε επί δικτατορίας αλλά και τη συγκινητική σκηνή που θυμάται με τον Γιώργο Μαρίνο

Για την καριέρα του, τις περιπέτειες που είχε επί χούντας αλλά και ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μαρίνο που του έχει χαραχθεί στη μνήμη μίλησε ο Κώστας Τουρνάς στο ΟΡΕΝ και την Αννίτα Πάνια.

Αρχικά ο Κώστας Τουρνάς αποκάλυψε ότι κατά την περίοδο της δικτατορίας είχε προσαχθεί από την ειδική επιτροπή λογοκρισίας που υπήρχε τότε για τη σύνθεση του τραγουδιού «Ήλιε μου».

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν στον χώρο της μουσικής με τα νέα ταλέντα εκφράζοντας την ιδιαίτερη ανησυχία του για το γεγονός ότι έχει επικρατήσει σε σημαντικό βαθμό η τραπ σκηνή και ο θυμός που εκφράζει.

Ο Κώστας Τουρνάς αναφέρθηκε, τέλος, με συγκίνηση σε ένα σκηνικό που έζησε με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Μαρίνο και τους γονείς του εξομολογούμενος ότι έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη του.

«Μια εικόνα που δεν ξεχνώ ποτέ ήταν όταν η μητέρα του Γιώργου Μαρίνου ήταν πρώτο τραπέζι. Πάντα ερχόταν σε μία παράσταση η μητέρα του κι ο πατέρας του» ξεκίνησε την αφήγησή του ο Κώστας Τουρνάς και πρόσθεσε:

«Ο Γιώργος έλεγε τότε μια εξαιρετική μπαλάντα, όπου ανάμεσα σε άλλα έλεγε να είχα κι εγώ τη δική μου την αγάπη. Μιλώντας για την έλλειψη συντροφικότητας, ταιριού κι αγάπης. Επειδή ήταν εξαιρετική μπαλάντα μπορούσες να μπεις μέσα σε αυτό συναισθηματικά. Πολλές φορές κοιτούσαμε από την κουίντα τον Γιώργο, τους συναδέλφους, το κοινό και τις αντιδράσεις. Κοιτάζω από την κουίντα τη μητέρα του Γιώργου, η οποία ήταν ανέκφραστη, αλλά ήταν μούσκεμα κι έτρεχαν τα μάτια της. Αυτό για εμένα είναι σοκ. Σαν να της συμβαίνει κάτι και να τη θλίβει».