MEDIA

Σπύρος Μαρτίκας: «Με αηδιάζει αυτή η εκπομπή, είναι μια ατόφια εκπόρνευση της γυναίκας»

Σπύρος Μαρτίκας: «Με αηδιάζει αυτή η εκπομπή, είναι μια ατόφια εκπόρνευση της γυναίκας»
Ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας
Glomex

Ο Σπύρος Μαρτίκας, μίλησε με τον πλέον αιχμηρό λόγο για το ριάλιτι «The Bachelor».

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας, λίγες μέρες μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο το απόγευμα της Κυριακής, βρεθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ και μίλησε μεταξύ άλλων για το ριάλιτι της αγάπης, The Bachelor.

Ειδικότερα, όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να τον πειράξει ρωτώντας τον αν πήγαινε ως «Bachelor» στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Στο Bachelor εγώ να πάω να κάνω τι; Δεν θα ήθελα να εκφραστώ για αυτή την εκπομπή. Νομίζω ότι δεν θα ήθελα να προκαλέσω εκφράζοντας την άποψη μου απέναντι σε αυτή την εκπομπή. Νομίζω ότι είναι μια ατόφια εκπόρνευση της γυναίκας. Εμένα με αηδιάζει αυτή η εκπομπή».



«Δεν νομίζω ότι μπορώ να εκφραστώ με άλλα λόγια. Θεωρώ ότι αυτή η εκπομπή πραγματικά υποβιβάζει τόσο πολύ την γυναικεία φύση και υπόσταση σε τέτοιο βαθμό που πραγματικά δεν θα ήθελα να υπήρχε σαν παιχνίδι» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας στον αέρα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

«Θεωρώ το Bachelor την μεγαλύτερη προσβολή για μια κοπέλα» τόνισε, με τη σειρά του, ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ.

Σχετικές ειδήσεις