MEDIA

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά:Σαν να μην... χώρισαν ποτέ - Η σχεδόν όμοια ονομασία των εκπομπών τους

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Σαν να μην χώρισαν ποτέ - Η σχεδόν όμοια ονομασία των εκπομπών τους
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.
Instagram / fayskorda

Οι παρόμοιοι τίτλοι των τηλεοπτικών εκπομπών του Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά έχουν πυροδοτήσει τα σχόλια από τους τηλεθεατές.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους και όμως είναι σαν να είναι ακόμα μαζί αφού μέχρι και οι τίτλοι στις νέες τους εκπομπές τους είναι σχεδόν ίδιοι. Η νέα τηλεοπτική σεζόν 2022-2023 βρίσκει χώρια το αχτύπητο τηλεοπτικό ζεύγος που μας συντρόφευε τόσα χρόνια αφού η Φαίη Σκορδά, πήρε την απόφαση το καλοκαίρι που πέρασε και είπε «αντίο» στον ΑΝΤ1.

Η ξανθιά παρουσιάστρια θα συνεχίσει να λέει «καλημέρα» στους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» ενώ ο πρώην σύζυγος της θα συνεχίσει για ακόμη μία χρονιά να δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές από το κανάλι του Αμαρουσίου και την εκπομπή «Το πρωινό».

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαιώθηκε και από το τρέιλερ, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα ξεκινάει στις 09:40, δηλαδή δέκα λεπτά νωρίτερα από την αντίστοιχη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Τα πρώτα σχόλια για το Πρωινό (μας)

Φυσικά η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ δεν πέρασε ασχολίαστη στο «Πρωινό» αφού η Δούκισσα Νομικού, κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρεμιέρας, είπε στον Γιώργο Λιάγκα «δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10:50, δεν θα το αντέχω». Δεν αποκλείεται αυτό το σχόλιο να είναι μια έμμεση αναφορά στην κίνηση αυτή της Φαίης Σκορδά να ξεκινάει νωρίτερα την εκπομπή της.

Το πρωί της Δευτέρας και ενώ το «Πρωινό» βρισκόταν στον αέρα, κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά. Το όνομα της εκπομπής αυτής; «Πρωινό μας». Μπορεί να μοιάζει αρκετά με την εκπομπή του ΑΝΤ1, όμως αφαιρέθηκε το «Το» για να μην παραπέμπει στην αντίστοιχη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ενώ προστέθηκε το «μας» στο τέλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας το απόγευμα της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου και λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής του στον ANT1 μίλησε σε δημοσιογράφους και απάντησε για όλα. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά και τον τίτλο της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ «Πρωινό μας».

«Στην τηλεόραση νόμιζα ότι ο νικητής είναι ένας, αλλά έκανα λάθος. Μπορεί σε μια τηλεοπτική σεζόν να πάνε πολλές εκπομπές καλά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια σχολίασε για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά λέγοντας: «Πιστέψτε με ότι ο τίτλος μιας εκπομπής μετά από 30 χρόνια που κάνω τηλεόραση παίζει μηδενικό ρόλο στην εκπομπή, άρα κάπως θα λεγόταν που θα είχε σχέση με την πρωινή ζώνη. Τα πρόσωπα παίζουν ρόλο και η Φαίη είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, μια εξαιρετική παρουσιάστρια. Από τις καλύτερες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία προφανώς στην Φαίη και σε όλες τις εκπομπές».

Σχετικές ειδήσεις