MEDIA

Δημοσιογράφος ξέσπασε για τους βιασμούς της 12χρονης: Τι να κάνω; Να πάρω το νόμο στα χέρια μου

Δημοσιογράφος ξέσπασε για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης: «Τι να κάνω; Να πάρω το νόμο στα χέρια μ
Ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε το παιδί έναντι αμοιβής.
INTIME NEWS / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα και άρχισε να φωνάζει στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα για την υπόθεση στα Σεπόλια.

Έξαλλος έγινε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης το πρωί της Τρίτης στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή την αποτρόπαια υπόθεση του 53χρονου που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στα Σεπόλια.

Η εκπομπή ασχολήθηκε με την υπόθεση και λίγο πριν αλλάξουν θέμα, ο δημοσιογράφος «έσπασε» και ξέσπασε σε κλάματα, αφού οι λεπτομέρειες για τα όσα ζούσε η ανήλικη είναι σοκαριστικά.

«Εγώ που είμαι πατέρας θέλω να δω τους 213, οι οποίοι δεν ξέρω πού βρίσκονται και το παιδί μου δεν ξέρω πού μπορεί να πάει. Ποιος νόμος; Τους 213 θέλω να δω εγώ», είπε αρχικά σε έξαλλη κατάσταση.

«Έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να καταλάβω ότι 213 τέτοιοι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας κι έχουμε τα παιδιά μας… Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό το πράγμα» είπε κλαίγοντας.

«Τι να κάνω; Να πάρω το νόμο στα χέρια μου και να πάω στη φυλακή εγώ; Αν ήμουν εκεί θα είχα πάρει το νόμο στα χέρια μου. Να μας βγάλουν τις 213 φωτογραφίες τώρα, όλων!», φώναζε στο πλατό.

Σχετικές ειδήσεις

Σεπόλια: Η θεία της 12χρονης αποκάλυψε την φρίκη που βίωνε το παιδί– Τα χυδαία μηνύματα του 53χρονου

Δικηγόρος ανήλικης: «Η 12χρονη δεν έχει καν την εικόνα μιας έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί»

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τέσσερις άντρες