MEDIA

GNTM 5: Τα κλάματα στο πλατό - Η εξομολόγηση της Βίκυς Καγιά

GNTM 5: Πλάνταξε η Αλεξία όταν της έκοψαν τα μαλλιά -  Οι αντιδράσεις
Τα κορίτσια του GNTM 5.
Glomex

GNTM 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Αλεξία μόλις είδε τα μαλλιά της στο πάτωμα: «Δεν το πιστεύω...» - Η Μικαέλα είδε την αλλαγή της κόρης της και «φρίκαρε»

Γεμάτο εκπλήξεις αλλά και αλλαγές ήταν το χθεσινό επεισόδιο του GNTM, Δευτέρα (31/10). Οι οικειοθελείς αποχωρήσεις της Αλεξίας και της Νικόλ την περασμένη εβδομάδα από το ριάλιτι, οδήγησαν τους κριτές, στην απόφαση να δώσουν μία ευκαιρία σε τέσσερα νέα κορίτσια να συμμετέχουν στον μεγαλύτερο ελληνικό διαγωνισμό μόδας. Τα μοντέλα έγιναν πλέον 17 από 13. Φυσικά αυτή η αλλαγή έφερε αντιδράσεις.

Στη συνέχεια του επεισοδίου είχαμε το πολυαναμενόμενο makeover. Τα κορίτσια, μεταμορφώθηκαν σε super models υιοθετώντας τα ιδιαίτερα λουκ που τους πρότειναν οι επαγγελματίες, σε συνεργασία με τους κριτές του διαγωνισμού.

Οι διαγωνιζόμενες είχαν την δυνατότητα να αντικρίσουν για 30 μόνο δευτερόλεπτα το νέο τους look στον καθρέφτη. Σε κάποιες άρεσε πολύ, ενώ σε άλλες όχι. Κάποιες ενθουσιάστηκαν με τα νέα τους μαλλιά, ενώ άλλες δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους.

Πλάνταξε στο κλάμα η Αλεξία μόλις της έκοψαν τα μαλλιά

Μια από τις κοπέλες που φάνηκε να μην χάρηκε και πολύ με την αλλαγή που θα έκανε ήταν η Αλεξία Τράικο. Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο της haircut, εκείνη έδειξε να είναι ενθουσιασμένη, μιας και δεν θα είχε πολύ μεγάλη διαφορά το χρώμα από αυτό που είχε ήδη, το οποίο ήταν ένα καστανοκόκκινο.

Στη συνέχεια όμως, η Αλεξία δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Η διαγωνιζόμενη είχε πολύ μακριά κόκκινα μαλλιά, που θύμιζαν τα μαλλιά γοργόνας. Πρόκειται για ένα look που έπρεπε να αποχωριστεί, όπως είπαν οι κριτές. Παρόλο που κόβοντάς τα, τα μαλλιά της παρέμειναν μακριά, η Αλεξία δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, ενώ ταυτόχρονα γελούσε! Δεν είχε, όπως είπε, ξανακόψει ποτέ τα μαλλιά της τόσο πολύ.

Βίκυ Καγιά: Η εξομολόγηση για τη μαμά της

Όσο τα κορίτσια βρίσκονταν στα χέρια των ειδικών, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε μία προσωπική της ιστορία με τις διαγωνιζόμενες. Συγκεκριμένα, η κριτής του διαγωνισμού, η οποία είναι διάσημη και καταξιωμένη ως μοντέλο στον χώρο της μόδας εδώ και πολλά χρόνια, αποκάλυψε πως κάθε φορά που της άλλαζαν τα μαλλιά στην καριέρα της, η μητέρα της… έκλαιγε! Αφορμή για τη συγκεκριμένη ιστορία ήταν το άγχος και το κλάμα της Μικαέλας για το νέο hairlook της κόρης της, Μάρας.

Για την ακρίβεια, η Μικαέλα είδε την αλλαγή της κόρης της και…φρίκαρε. Οι ειδικοί που κλήθηκαν στο GNTM έκριναν πως η διαγωνιζόμενη έπρεπε να αφήσει τις μπούκλες της και το μαλλί της να γίνει τελείως κοντό. Η κουρτίνα άνοιξε και το αποτέλεσμα ήταν τόσο διαφορετικό από την προηγούμενή της εικόνα. Η μητέρα της, η Μικαέλα, στενοχωρήθηκε με το αποτέλεσμα.

Mόλις είδε ότι γίνεται μελαχρινή και ότι δεν θα υπάρχουν πλέον οι μπούκλες της, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, λέγοντας: «Γιατί το παιδάκι μου να γίνει έτσι;».

Η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να την ηρεμήσει και προέβη στην προσωπική της εμπειρία με το ψαλίδι και τις αντιδράσεις της μητέρας της:«Παιδιά δεν σας έχω πει ιστορία. Μέσα σε όλα αυτά, έχω τη μαμά μου, την Αλεξάνδρα Καγιά, η οποία κάθε φορά που μου έκοβαν έναν πόντο ή μου άλλαζαν χρώμα στα μαλλιά έκλαιγε με χαρτομάντηλα μία εβδομάδα! Ακόμα και τώρα που έχω φτάσει 44 ετών, έτσι και κόψω τα μαλλιά μου, κλαίει» είπε γελώντας η Βίκυ Καγιά.

Σχετικές ειδήσεις

Ποιο makeover; Το κοινό απογοητεύτηκε από τις μη αλλαγές στο GNTM

«GNTM 5» Spoiler: Έρχεται η ώρα του makeover

Βίκυ Καγιά: Απαντά για το bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM