MEDIA

GNTM: Η Κότυ ξέφυγε τελείως – «Θέλω να τα κάνω όλα που…»

GNTM: Η Κότυ ξέφυγε τελείως – «Θέλω να τα κάνω όλα που…»
Star TV

GNTM: Απασφάλισε η Κότυ πριν από το challenge στο επεισόδιο της Δευτέρας (21/11) και προκάλεσε χαμό από σχόλια στο Twitter.

Ένα ιδιαίτερο challenge κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τα κορίτσια του GNTM τη Δευτέρα. Ήταν ένας συνδυασμός μιας πασαρέλας, που είναι βυθισμένη στο νερό και μιας girly φωτογράφισης, στην οποία τα μοντέλα θα κρατούν ένα γλειφιτζούρι, ενώ είχε προηγηθεί και ένα πολύ ιδιαίτερο μάθημα πασαρέλας, στο οποίο έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ως props αβγά και ένα κοντάρι, ώστε να μάθουν πώς να περπατάνε με ίσιο κορμό και άνεση φορώντας ψηλά τακούνια!

Κάπου εκεί, η νικήτρια της προηγούμενης καλύτερης φωτογραφίας εμφανίστηκε και… απασφάλισε. Η Κότυ υποστήριξε πως θέλει να τα κάνει όλα «πουτ…», γεγονός που ήταν αρκετό για να προκαλέσει καταιγισμό σχολίων στο Twitter!

Όπως ήταν λογικό, η ατάκα αυτή προκάλεσε τους τηλεθεατές που για ακόμα μια φορά… ξεσάλωσαν στο Twitter και στο hashtag #gntmgr, με ευφάνταστα σχόλια και εικόνες. Πολλοί ήταν επίσης αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την επιμονή της Βίκυς Καγιά στο να βγουν οι φωτογραφίες των κοριτσιών, παρά τις αντίξοες συνθήκες, και σχολίασαν αρνητικά την παρουσιάστρια...