MEDIA

«GNTM»: Το πάρτι στη Μύκονο και όσα θα δούμε απόψε, σε νέα ώρα προβολής

«GNTM»: Το πάρτι στη Μύκονο και όσα θα δούμε απόψε, σε νέα ώρα προβολής

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν τον τελικό του ριάλιτι μόδας «GNTM», οι κριτές Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου μαζί με τις οκτώ παίκτριες ταξιδεύουν στη Μύκονο. Στο αποψινό επεισόδιο, στο STAR, η ομάδα του «Greece’s Next Top Model» βρίσκεται στο νησί των ανέμων και όλα παίρνουν διαφορετική τροπή.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που βρίσκεται ήδη στον αέρα, οι παίκτριες είναι ενθουσιασμένες χωρίς όμως να ξέρουν τις δυσκολίες της δοκιμασίας. Τα επίδοξα μοντέλα καλούνται να χορέψουν, στο πλαίσιο ενός πάρτι, με τη Βίκυ Καγιά την ίδια στιγμή που ο φωτογράφος θα τις απαθανατίζει. Μάλιστα, οι ίδιες θα πρέπει να επιλέξουν φωτογραφία χωρίς τη βοήθεια των κριτών. Μέσα από αυτό το challenge, μία παίκτρια θα αποκτήσει πλεονέκτημα που θα την βοηθήσει εξαιρετικά στη φωτογράφιση αποχώρησης.

Οι οκτώ καλλονές ποζάρουν σαν να βρίσκονται στη δεκαετία των 50’s, με τους κριτές να αποθεώνουν κάποιες από αυτές και άλλες να τις κατακεραυνώνουν. Μία εκ των κοριτσιών θα αποχωρήσει και το όνειρο του «GNTM» θα τελειώσει για εκείνη μία ανάσα πριν τον ημιτελικό.

Να σημειωθεί ότι το ριάλιτι απόψε θα προβληθεί στις 20.50, δέκα λεπτά δηλαδή πιο νωρίς από το συνηθισμένο. Η εν λόγω αλλαγή έχει να κάνει με τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Μουντιάλ που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 και ξεκινά στις 21.00. Οι ιθύνοντες σκέφτηκαν ότι έστω και αυτά τα δέκα λεπτά μπορούν να κάνουν τη διαφορά στους πίνακες της Nielsen, αν κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τους «πείσουν» να μην αλλάξουν συχνότητα.

Μέχρι, πάντως, και τον μεγάλο τελικό -που έχει «κλειδώσει» για τις 23 Δεκεμβρίου- το ενδιαφέρον των φανατικών του φορμάτ κορυφώνεται. Τη μεγάλη βραδιά θα δούμε τις φιναλίστ να μπαίνουν στο πλατό του «GNTM» για τελευταία φορά. Οι κριτές θα ανακοινώσουν live τη νικήτρια, ενώ θα απολαύσουμε στιγμιότυπα από την πορεία των κοριτσιών και τις δοκιμασίες που τις έφτασαν σε αυτό το σημείο.