MEDIA

GNTM: Ποια κορίτσια διεκδικούν ξανά θέση στο ριάλιτι

GNTM: Ποια κορίτσια διεκδικούν ξανά θέση στο ριάλιτι
Νέες προσθήκες στο ριάλιτι μοντέλων.

Επιστροφές από τα παλιά στο ριάλιτι του GNTM 5 – Ποια κορίτσια διεκδικούν ξανά θέση στο ριάλιτι

Βράδυ Τρίτης, απόψε, και το «GNTM» έρχεται στις 20.50 με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο. Μετά την αποχώρηση της Γεωργιάννας, η νέα μέρα στο σπίτι ξεκινά ανέμελα, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι αιχμές κάποιων διαγωνιζόμενων για συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπας έρχονται για να εκπληρώσουν την υπόσχεση που έδωσε η Βίκυ Καγιά στα μοντέλα: να κάνουν Yoga Nidra. Η δασκάλα yoga, Άννα Ζώρζου, μαθαίνει στα μοντέλα τρόπους διαχείρισης του άγχους, που μπορούν να εντάξουν στην καθημερινότητά τους, κάτι που θα τους φανεί χρήσιμο πολύ σύντομα.

Η επόμενη μέρα ξεκινά κάπως αντίστροφα και ενώ τα μοντέλα περνούν τη μέρα τους στο σπίτι, ετοιμάζονται οι «επιστροφές», με τις πρώην διαγωνιζόμενες να διεκδικούν μία θέση στο σπίτι του «GNTM», σε μία φωτογράφιση που θυμίζει χολιγουντιανές στιγμές των Golden Globes. Στο σετ βρίσκεται ένα ασανσέρ και τα μοντέλα καλούνται, αφού το καλέσουν, να διαχειριστούν όποιο απρόσμενο prop βρουν μέσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο τρέιλερ, πάντως, βλέπουμε τις Ειρήνη, Κάτια, Γιέβα, Μαρία, Τζούλια, Έλενα, Ζωή, να βρίσκονται ξανά στο πλατό.

Τα μοντέλα που είναι στο σπίτι προσπαθούν, χωρίς μεγάλη επιτυχία, να ξεκλειδώσουν το νόημα του μηνύματος, που βλέπουν στην οθόνη της τηλεόρασης, ενώ οι… «απειλές», που εκτοξεύονται κάθε τόσο για τα μειονεκτήματα, δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις και ανάλογο κλίμα.

Στο σετ οι «επιστροφές», με τη βοήθεια και τη στήριξη της Mary Vitinaros και του Χρήστου Μπίρμπα, βάζουν τα δυνατά τους για να έχουν το καλύτερο «κλικ», υπό το βλέμμα του φωτογράφου Δημήτρη Κλεάνθους. Η συνέχεια δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, στις υποψήφιες. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Χρήστος Μπίρμπας και η Mary Vitinaros κρατούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στα χέρια τους, ωστόσο δεν αποκαλύπτουν τίποτα.

Ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας καλοδέχονται τα εφτά μοντέλα στο ίδιο σετ στο οποίο φωτογραφήθηκαν και οι έντεκα διαγωνιζόμενες, που θέλουν να επιστρέψουν. Το concept και τα δεδομένα παραμένουν ίδια, ώστε να ισχύουν για όλα τα μοντέλα, εντός και εκτός σπιτιού, οι ίδιοι όροι. Σε γενικές γραμμές η φωτογράφιση κυλάει ομαλά και ο φωτογράφος ξεχωρίζει κάποια μοντέλα για να συνεργαστεί μαζί τους στο μέλλον, γεγονός που ικανοποιεί τους κριτές. Στο πλατό, που ακολουθεί, υπάρχουν εκπλήξεις που δεν μπορούσαν καν να υποψιαστούν τα εφτά μοντέλα και οι αντιδράσεις τους είναι πολλές και διαφορετικές.

Ο Μάνος Σαμαρτζής, creative director και στυλίστας, άρτι αφιχθείς από το Μιλάνο, είναι ο τέταρτος guest judge και κρίνει τα μοντέλα με το ιταλικό του ταπεραμέντο και την εμπειρία του στον χώρο της μόδας. Στο πλατό υπάρχουν σχεδόν ισάριθμα θετικά και αρνητικά σχόλια από τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα και επικρατεί κέφι και καλή διάθεση. Ωστόσο οι κανόνες τηρούνται και η αποχώρηση είναι αναπόφευκτη.

Σχετικές ειδήσεις

GNTM: Η Γεωργιάννα αποχώρησε -Το Twitter δίκασε

GNTM - Κυβέλη: Οι πρώτες φώτο της μετά το τροχαίο με θύμα 60χρονο

GNTM 5: Η αποχώρηση πριν την τελική 7αδα