MEDIA

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το αλκοτέστ

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το αλκοτέστ
Κυβέλη Χατζηευστρατίου
Glomex

Η νικήτρια του GNTM 4 είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή σε έναν πατέρα τριών παιδιών.

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η πρώην παίκτρια του GNTM Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Το ποσοστό του αλκοόλ που ανιχνεύθηκε στο αίμα της είναι διπλάσιο από το όριο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του αλκοτέστ.

Η νικήτρια του GNTM 4, τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/10) στο κέντρο της Αθήνας, παραβίασε παλλόμενο φανάρι, σε δρόμο που δεν είχε προτεραιότητα, παρέσυρε και σκότωσε έναν 60χρονο επιχειρηματία και πατέρα τριών παιδιών.

Σχεδόν δύο μήνες μετά, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν ότι η αιθυλική αλκοόλη ήταν 1,02 γραμμάρια ανά λίτρο, όταν το όριο είναι το 0,50 gr/l.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ, ενώ σύμφωνα με τον νόμο, η ποινή με την οποία ενδεχομένως θα βρεθεί αντιμέτωπη είναι τουλάχιστον 10 χρόνια κάθειρξης. H υπόθεση, ωστόσο, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάκρισης και σχηματίζεται η δικογραφία σε βάρος της.

Σύμφωνα με την κολλητή της φίλη που μίλησε στον Alpha, η Κυβέλη ήταν ένα άτομο που γενικά δεν έπινε και ήταν πάντα πολύ προσεκτική.

«Δεν είναι καλά ψυχολογικά. Απλά είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα και εννοείται είναι πάρα πολύ κρίμα προς τον άνθρωπο. Όπως γνωρίζουμε όλοι μας, αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για την Κυβέλη και για την οικογένεια του ανθρώπου», είπε η φίλη της.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι όλο αυτό που συμβαίνει με την Κυβέλη είναι λάθος, γιατί αν αυτό είχε τύχει σε μια κοπέλα, η οποία ήταν μια απλή κοπέλα που να ζούσε μια απλή ζωή και δεν την ήξερε ο κόσμος κανείς δεν θα έπεφτε με τα μούτρα πάνω της. Αυτό είναι σίγουρο. Και ούτε θα την έβριζαν και θα την είχαν κολλήσει σε ένα τοίχο. Οπότε το θεωρώ άδικο όλο αυτό που γίνεται, μόνο και μόνο επειδή το έπαθε η νικήτρια του GNTM».

Όσο για τα αποτελέσματα του αλκοτέστ, σημείωσε: «H Κυβέλη πρόσεχε πάρα πολύ και δεν έπινε ποτέ, ίσα ίσα που μου έλεγε και εμένα συνεχώς να προσέχω. Ήταν πάντα αυτή που μας πρόσεχε και μας προστάτευε, για αυτό και πιστεύω ότι δεν της άξιζε όλο αυτό. Εμένα με έχει στηρίξει. Είναι κολλητή μου και πάντα στηρίζει η μία την άλλη».

Διαβάστε ακόμα:

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Το χρονικό του τροχαίου και το θετικό αλκοτέστ

GNTM - Κυβέλη: Οι πρώτες φώτο της μετά το τροχαίο με θύμα 60χρονο

Ακραία επίθεση στην Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το θανατηφόρο τροχαίο