MEDIA

Αυτή η νύχτα μένει Spoiler: Τα φαντάσματα από το παρελθόν

Αυτή η νύχτα μένει Spoiler: Τα φαντάσματα από το παρελθόν

Η επόμενη εβδομάδα έρχεται με καθηλωτικά επεισόδια.

Λίγο πριν το φινάλε για το 2022, η σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα με καθηλωτικά επεισόδια.

Δευτέρα 12/12: Η αποκάλυψη της Νίτσας βυθίζει τον Στρατή σε αδιέξοδο και τη Ζέτα σε απελπισία. Ομως, μια εκμυστήρευση του Βαγγέλη για τον Παπαδόπουλο θα τους κρατήσει μακριά, μέχρι να ξεσπάσει η μπόρα. Ο Στέλιος, στο μεταξύ, ψάχνει απελπισμένα τρόπο να παραμείνει στο Αγρίνιο, ενώ η Αγλαΐα τού αποκρύπτει την αλήθεια για τον Μίλτο. Ο Χρήστος, από την άλλη, απειλεί τον Αλέξανδρο να αποκαλύψει τα πάντα. Εκείνος φοβάται, αλλά δεν κάνει πίσω. Βλέποντας τη συντριβή να πλησιάζει, ο Χρήστος καταλήγει στη Βρεττώ. Για πρώτη φορά μιλάνε για το ατύχημα. Ο Μίλτος, από την άλλη, εμφανίζεται έξω από το σπίτι των δικών του με ένα μαχαίρι.

Τρίτη 13/12: Η πρόταση του Στρατή στον Παπαδόπουλο δεν τον κρατάει μακριά από τον Χρήστο που ψάχνει συμμαχίες. Η Φωτεινή, για μία ακόμα φορά, συγκρούεται με την Εύη και θυσιάζεται για τον πατέρα της. Η φιλία της Ζέτας και της Νίτσας ξαναδυναμώνει, ενώ η σχέση της με τον Στρατή φτάνει σε αδιέξοδο. Ο φόνος του Νώντα σκιάζει σαν φάντασμα το παρελθόν τους. Ομως, προσπαθούν. Η Μυρτώ κάνει ένα βήμα να πει την αλήθεια στον Μανωλάκη. Ο Μίλτος, από την άλλη, αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, ενώ ο Στέλιος βλέπει και τις τελευταίες ελπίδες του να παραμείνει στη θέση του να χάνονται. Ενώ η Βάσω φτάνει σε μια παράτολμη κίνηση για να εκδικηθεί μια ζωή, το δυστύχημα της Μαρίνας συνεχίζει να στοιχειώνει την οικογένεια του Χρήστου και, όταν η Φωτεινή θα αναλάβει δράση με τον Αλέξανδρο, θα μάθει εκείνο που δεν έπρεπε να μαθευτεί.

Τετάρτη 14/12: Ο Μίλτος επανεμφανίζεται στο «Όνειρο», προκαλώντας ταραχή στο μαγαζί, αλλά και στον Στρατή, που βλέπει τον κλοιό να σφίγγει παντού γύρω του. Η Ζέτα, ενώ έχει αποφασίσει να του μιλήσει πια για όλα, έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον τοίχο που αναγκάζεται να της βάλει. Και είναι οριστικός. Το ίδιο και η Μυρτώ, που βλέπει τον Μανωλάκη να μπαίνει στο μαγαζί και τη ζωή της να κινδυνεύει να γίνει συντρίμμια! Ο Χρήστος βυθίζεται στη σκέψη της Μαρίνας και θυμάται τι συνέβη την ημέρα του δυστυχήματος, ενώ η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν που κρύβει μόνο μυστικά. Στο μεταξύ, η Βάσω, χωρίς κανείς τους να μάθει τίποτα, συλλαμβάνεται και οδηγείται στη Χωροφυλακή. Καθώς η Φωτεινή μοιάζει αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τα πάντα, ένα αναπάντεχο εύρημα την αφήνει χωρίς ανάσα.