MEDIA

GNTM: Η ώρα του τελικού – Οι φιναλίστ, το φαβορί και το αουτσάιντερ

«GNTM»: Η ώρα του τελικού – Οι φιναλίστ, το φαβορί και το αουτσάιντερ
Glomex

To GNTM 5 ολοκληρώνεται την Παρασκευή - Τα τρία φαβορί του διαγωνισμού μοντέλων.

Λίγες ώρες απέμειναν για τον μεγάλο τελικό του «GNTM». Απόψε, στο STAR, στις 20.50, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου θα υποδεχτούν για τελευταία φορά το κοινό αλλά και τις τρεις φιναλίστ.

Αλεξία Τράικο, Βικτώρια Μυροφορίδου, Μαρίτα Καθητζιώτη, έπειτα από τρεις μήνες σκληρών δοκιμασιών, θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση και τα μεγάλα έπαθλα: 50.000 ευρώ, υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream, ένα αυτοκίνητο Citroen Ami.

Μετά την αποχώρηση της Κότυ, που για πολλούς ήταν το μεγάλο φαβορί, το ενδιαφέρον κορυφώνεται ενώ τις τελευταίες ώρες spoilers θέλουν την Αλεξία να έχει προβάδισμα. Αν και το STAR κρατά επτασφράγιστα τα χαρτιά του και η νικήτρια θα αναδειχθεί από τη βαθμολογία της επιτροπής για τις δοκιμασίες αλλά και από ψηφοφορία του κόσμου, η Αλεξία φαίνεται ότι είναι η αγαπημένη των χρηστών των social media. Σε polls που γίνονται στο Instagram, φαίνεται ότι το κοινό την πιστεύει. Όμως, τίποτα δεν είναι δεδομένο! Η ανακοίνωση του αποτελέσματος θα γίνει απόψε, live, και μέχρι τότε όλα είναι ανοιχτά. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι και η Μαρίτα έχει αποδείξει τη δυναμική της. Αν και ξεκίνησε ως αουτσάιντερ, η επιμονή και η αυτοπεποίθησή της κέρδισαν τους κριτές και την έφτασαν στον τελικό.

Μέχρι να δούμε ποια θα σηκώσει την κούπα του «GNTM», τις γνωρίζουμε λίγο καλύτερα!

Αλεξία Τράικο

Η Αλεξία είναι από την Αλβανία αλλά έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει μόνιμα. Εχει πάθος με τον χορό και συμμετέχει σε διαγωνισμούς Hip-Hop, Salsa, Bachata και High Heels. Η ίδια δηλώνει ευαίσθητη αλλά και «εθισμένη» στη μόδα. Γι’ αυτό και το δυνατό της σημείο για το «GNTM» ήταν η ακόρεστη όρεξη για το μόντελινγκ μιας και πάντα θέλει… κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο! Η νεαρή με την ιδιαίτερη ομορφιά, αν και δεν πίστευε στην αρχή ότι μπορεί να γίνει μοντέλο, άρχισε δειλά δειλά να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram και το ταξίδι της ξεκίνησε τυχαία.

Βικτώρια Μυροφορίδου

H Βικτώρια εργάζεται ως μοντέλο από τα 14 της χρόνια και έχει καταφέρει να είναι η βασική της δουλειά, ενώ παράλληλα σπουδάζει μάρκετινγκ. Η εμπειρία της στον χώρο της μόδας είναι σίγουρα ένα από τα ατού της, ωστόσο αυτό που, σύμφωνα με την ίδια, την κάνει να ξεχωρίζει είναι η εξυπνάδα της. Δηλώνει θηλυκή και δοτική και οι φίλοι της τη φωνάζουν χαϊδευτικά «γατάκι».

Μαρίτα Καθητζιώτη

Εκπροσώπησε επάξια τα plus size μοντέλα από την αρχή μέχρι το τέλος, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά και η γοητεία της την οδήγησαν εδώ. Η 23χρονη από την Κύπρο έχει σπουδάσει Product Design και Marketing στην Αγγλία, ενώ έχει κάνει φωτογραφίσεις για καταλόγους ρούχων. Πιστεύει στη δύναμη της ενέργειας και motto της είναι η φράση «Αν το πιστεύεις αρκετά, θα βγει». Και μπορεί όντως να «της βγει» και να αναδειχθεί μεγάλη νικήτρια!

Σχετικές ειδήσεις

GNTM: Αυτή είναι η τελική τριάδα - Άνοιξε η ψηφοφορία

Tελικός GNTM 5: Τα spoilers θέλουν νικήτρια την Αλεξία (photos)

Ανατροπή στο GNTM: Χτύπησε και μένει εκτός τελικού η Κότυ