MEDIA

GNTM: Ο μεγάλος τελικός, η φωτογράφιση και ο απολογισμός των κοριτσιών

GNTM: Ο μεγάλος τελικός, η φωτογράφιση και ο απολογισμός των κοριτσιών
Οι τρεις φιναλίστ του GNTM 5.
Instagram / gntmgr

Λίγη ώρα έμεινε για την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας του GNTM 5- Οι τρεις φιναλίστ διαγωνίστηκαν σε μια ξεχωριστή δοκιμασία και εύχονται να κατακτήσουν τον τίτλο του GNTM 5.

Στο τέλος του φτάνει ο διαγωνισμός μοντέλων GNTM 5 καθώς τρια κορίτσια βρίσκονται στην τελική ευθεία αφού κατάφεραν να φέρουν εις πέρας κάθε δοκιμασία που έλαβε χώρα από τον Σεπτέμβρη.

Το τελευταίο επεισόδιο ξεκίνησε με τον Τάσο Σοφρωνίου, την Μαίρη Βιτινάρος και τον Χρήστο Μπίρμπα να περιμένουν, τις διαγωνιζόμενες σε ένα ιδιαίτερο σετ. Οι τρεις φιναλίστ κλήθηκαν να αξιοποιήσουν όλα όσα έμαθαν μέσα σε αυτούς τους τέσσερις μήνες.

Η τελευταία δοκιμασία του GNTM 5

Στην τελευταία δοκιμασία η Μαρίτα, η Βικτώρια και η Αλεξία, πρωταγωνίστησαν σε ένα διαφημιστικό βίντεο που έπρεπε να δείξουν τις δυνατότητές τους. Μαζί τους ήταν και ο νικητής του τρίτου κύκλου του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοβ. Ο Ηρακλής δεν ήταν στην πραγματικότητα εκεί καθώς το είδωλο του προβλήθηκε μέσω ενός προτζέκτορα σε έναν τοίχο.

Η φωτογράφιση της Μαρίτας στον τελικό

Η φωτογράφιση της Βικτώριας στον τελικό

Η φωτογράφιση της Αλεξίας στον τελικό

Μετά τη φωτογράφιση τα κορίτσια βρέθηκαν για τελευταία φορά μπροστά στους τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα για την βαθμολογία.

Ωστόσο πέρα από τη βαθμολογία των κριτών η ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας του GNTM 5 ολοκληρώνεται με την ψηφοφορία του κοινού σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ενδιαφέρον είχε η ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά, η οποία στον αέρα του GNTM ανέφερε: «Να πούμε στον κόσμο ότι τώρα πια όλη η διαδικασία γίνεται live. Όλη η διαδικασία, γιατί παλιά δεν γινόταν έτσι! Θα βγάλουμε τα μυστικά μας στη φόρα, αν και δεν έχουμε πολλά. Έτσι κορίτσια; Τα έχουμε πει όλα έτσι όπως είναι... Σταράτα!».

Για να δούμε ποιο θα είναι το απόλυτο Greece’s Next Top Model που εκτός από τον σπουδαίο τίτλο, θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

Ο απολογισμός των κοριτσιών

Η Βικτώρια λίγο πριν τον τελικό δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στο επίμαχο σκηνικό που είχε με τη συμπαίκτριά της, Ραφαέλα, και το σχόλιο που της είχε κάνει για μια φωτογραφία.

«Στο GNTM μαθαίνεις να δέχεσαι την κριτική, ότι δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους και δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους. Υπήρξαν πάρα πολλά πράγματα. Κάποια έμειναν off-camera, κάποια ήταν on-camera. Υπήρχαν πάρα πολύ ωραίες στιγμές, οι οποίες δυστυχώς δεν υπήρχε μία κάμερα εκεί να τις τραβήξει εκείνη τη στιγμή. Θα είναι μόνο στις μνήμες μας» είπε συγκινημένη η Βικτώρια.

«Υπήρξαν και άσχημες στιγμές που ήμασταν τυχερές γιατί ήταν ελάχιστες. Αυτό που μου έχει μείνει πάρα πολύ έντονα είναι το πλατώ με τη Ραφαέλα. Πλήγωσα τη Ραφαέλα, αν την πλήγωσα δεν ξέρω. Δεν ξέρω πώς το πήρε… αλλά είπα κάτι που δεν θα το ‘λεγε η Βικτώρια», πρόσθεσε.

Η Μαρίτα από την πλευρά της ανέφερε: «Σίγουρα αν δεν υπήρχαν κάποια κορίτσια θα έκαναν ομαλό το ταξίδι, σίγουρα θα ήταν η Μιχαέλα, η Κότυ, η Αλεξία αλλά ίσως αν δεν υπήρχαν δεν θα μάθαινα αυτά που έμαθα».

Η Αλεξία συγκινημένη είπε: «Δεν ξέρω ποιον έχω κάνει περήφανο και ποιον οχι, ελπίζω να τους έχω κάνει όλους αλλά μπορώ να πω ότι έχω κάνει περήφανη την Αλεξία».

Σχετικές ειδήσεις

GNTM τελικός: Εκτός μία από τις φιναλίστ! Η ηχηρή απουσία

GNTM: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό – Live η ανακοίνωση

Κότυ - GNTM: Και τους έκανε χάρη που έφυγε & έβγαλε ήδη νικήτρια