MEDIA

Survivor All Star: Αγώνες επιβίωσης με έπαθλο τηλεθέαση

Survivor All Star: Αγώνες επιβίωσης με έπαθλο τηλεθέαση
GLOMEX

Οι τηλεοπτικοί αντίπαλοι του «Survivor All Star» - Αγώνες επιβίωσης με έπαθλο τηλεθέαση

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έκανε την πρώτη του επίσημη, πριν από λίγες μόλις ώρες, το βράδυ της Κυριακής 8 Ιανουαρίου. Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αλλά και των χρηστών του διαδικτύου για το «Survivor All Star» φαίνεται μεγάλο, ωστόσο αναμένουμε τις πρώτες μετρήσεις στους πίνακες της Nielsen.

Αυτή η πρώτη εβδομάδα φαίνεται «εύκολος δρόμος» για το πρότζεκτ καθώς οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του τηλεοπτικού τοπίου απουσιάζουν. Τι θα συμβεί, όμως, από τις 16 Ιανουαρίου και μετά, όπου οι σειρές και τα ανταγωνιστικά ριάλιτι έρχονται να κατακλύσουν την prime time;

Συγκεκριμένα, την επόμενη Δευτέρα, στο STAR, πρεμιέρα κάνει το «MasterChef». Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, λοιπόν, τα δύο ριάλιτι θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο την κορυφή. Τα εν λόγω φορμάτ έχουν ιστορία στην τηλεοπτική αρένα, καθώς σταθερά τα τελευταία χρόνια βρίσκονται αντιμέτωπα.

Ένας ακόμη ισχυρός αντίπαλος για το «Survivor All Star» είναι η μυθοπλασία. Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, το παιχνίδι επιβίωσης του καναλιού του Φαλήρου θα «κονταροχτυπιέται» (από τις 21.00 έως τις 22.30) με τον «Σασμό» του ALPHA-τη σειρά που θεωρείται η μεγάλη επιτυχία των τελευταίων χρόνων. Την ίδια ώρα, στο μετερίζι του MEGA, θα βγαίνει στον αέρα «Η Γη της Ελιάς», μία από τις παραγωγές που έχουν κερδίσει το δικό τους φανατικό κοινό. Το «Survivor» θα ανταγωνίζεται την προαναφερθείσα και τα βράδια της Κυριακής, ενώ το ίδιο θα συμβαίνει και με το «Μαύρο Ρόδο». Η σειρά του μεγάλου καναλιού, που επάξια έχει βρεθεί στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες της σεζόν, από τις 22.40 έως τις 24.00, θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να καθηλώσει το κοινό και να το πείσει να μην αλλάξει τηλεοπτική συνήθεια!

Να σημειωθεί ότι το «Survivor» έχει έναν ακόμη δυνατό αντίπαλο, που ακούει στο όνομα «Παγιδευμένοι». Το σίριαλ του ΑΝΤ1 επιστρέφει στις 16 Ιανουαρίου, θα προβάλλεται Δευτέρα έως Τετάρτη, και είναι ένα από τα εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει το ριάλιτι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η πίστα για το «Survivor All Star» δεν είναι εύκολη. Όμως, όπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν, έχει όλα τα εφόδια και τους κρυφούς άσους για να κερδίσει τον ανταγωνισμό.