MEDIA

Survivor All Star: Τι τηλεθέαση έκανε με τις αποκαλύψεις για Καρολίνα-Μάριο

Survivor All Star: Τι τηλεθέαση έκανε με τις αποκαλύψεις για Καρολίνα-Μάριο
GLOMEX

Τηλεθέαση: Το Survivor All Star μονοπωλεί το ενδιαφέρον με όλα αυτά που γίνονται

Τρίτη εβδομάδα που το «Survivor All Star» βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα και οι ανακατατάξεις που βλέπουμε στους πίνακες της Nielsen είναι πολλές. Τα βράδια της Κυριακής, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κερδίζει την πρώτη θέση καθώς ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο σκληρός όσο τις καθημερινές.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες, το πρότζεκτ του καναλιού του Φαλήρου έκανε 25,9% στο σύνολο και 27,4% στους τηλεθεατές 18-54. Την ίδια ώρα, στο MEGA, προβάλλονταν παραγωγές μυθοπλασίας. «Η Γη της Ελιάς» έκανε 23,3% στο σύνολο και 14,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Μαύρο Ρόδο» -που πήρε το lead in- 20% στο σύνολο και 15,6% στο δυναμικό κοινό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν τα αποψινά ποσοστά τηλεθέασης, αφού από τη μία θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στον Άγιο Δομίνικο τους αγώνες αλλά και το τι θα γίνει με την ιστορία της Καρολίνας και του Μάριου, από την άλλη τις σειρές των υπόλοιπων καναλιών με τις συνταρακτικές εξελίξεις.

Tι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star»

Στο τρέιλερ του ριάλιτι, που βρίσκεται ήδη στον αέρα, βλέπουμε τον Τάκη -τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση- να γκρινιάζει με την εν λόγω εξέλιξη. Μάλιστα, η κόντρα του με τον Γιώργο Ασημακόπουλο καλά κρατά. Οι δύο ομάδες, πάντως, ρίχνονται στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία. Σύμφωνα μάλιστα με τα spoilers, οι Κόκκινοι είναι αυτοί που χάνουν και οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

Στο ίδιο τρέιλερ, βλέπουμε να υπάρχει ένταση στους Κόκκινους. Ο Νίκος Μπάρτζης τα «βάζει» με τον Σάκη Κατσούλη λέγοντάς του ότι «είναι για Όσκαρ»! Ο Σπύρος Μαρτίκας, επίσης, ρίχνει βολές στον Σάκη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να φωνάζει τον αγαπημένο της θέλοντας να απαντήσει η ίδια.