MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση
GLOMEX

Survivor All Star Spoiler:  Η ομάδα που χάνει την ασυλία και ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά το Συμβούλιο του Νησιού το βράδυ της Κυριακής 22 Ιανουαρίου. να γκρινιάζει με την εν λόγω εξέλιξη.

Φυσικά δεν έλειψαν οι γκρίνιες με την κόντρα του με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κρατά κρατά. Οι δύο ομάδες, πάντως, ρίχνονται στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία. Σύμφωνα μάλιστα με τα spoilers, οι Κόκκινοι είναι αυτοί που χάνουν και οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

Ένταση θα υπάρξει και ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη λέγοντάς του ότι «είναι για Όσκαρ»! Ο Σπύρος Μαρτίκας, επίσης, ρίχνει βολές στον Σάκη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να φωνάζει τον αγαπημένο της θέλοντας να απαντήσει η ίδια.

Έτσι οι κόκκινοι οδηγούνται στον «τάκο» και πρέπει να αποφασίσουν ποιον παίκτη θα ψηφίσουν για υποψήφιο προς αποχώρηση δίπλα στον Τάκη Καραγκούνια.

Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση και πρώτος από την πλευρά των Διασήμων, ψηφίζεται απόψε από τους συμπαίκτες του, ο Σπύρος Μαρτίκας για ακόμα μια φορά.