MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπαίνει στο παιχνίδι

Survivor All Star Spoiler: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπαίνει στο παιχνίδι

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε ότι η κολλητή της φίλη πρόκειται να πει το «Ναι» για το Survivor All Star

Η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» για να σχολιάσει μαζί με τη Φαίη Σκορδά και την παρέα της όλες τις εξελίξεις από το επεισόδιο του Survivor All Star, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 22 Ιανουαρίου.

Η πρώην παίκτρια αποκάλυψε χωρίς να το καταλάβει ποια είναι η επόμενη παίκτρια που θα μπει στο παιχνίδι και θα «αναστατώσει» τον Άγιο Δομίνικο.

Πρόκειται για την κολλητή της φίλη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μάλιστα χώρισε και πρόσφατα από τον σύντροφό της και όλα δείχνουν ότι η συμμετοχή της «κλείδωσε».

Στην εκπομπή η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά στη Βρισηίδα: «Πριν από λίγο, Βρισηίδα μου, δεν ξέρω αν το είπες αυθόρμητα, αλλά μας αποκάλυψες ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα μπει στο παιχνίδι».

Εκείνη έκπληκτη απάντησε: «Αλήθεια; Ναι; Το ξέρουμε ότι πήγε να κάνει αγωνίσματα. Εφόσον χώρισε, δεν την κρατάει τίποτα πίσω, οπότε είναι προς το ναι. Τώρα, αν κάτι αλλάξει αυτή τη στιγμή, γιατί όταν εγώ μπήκα, δεν θα ερχόταν», αποκάλυψε στη συνέχεια η Βρισηίδα Ανδριώτου.