MEDIA

MasterChef Spoiler 23/1: Οι οντισιόν συνεχίζονται - Aποκλειστικό απόσπασμα του αποψινού επεισοδίου

MasterChef Spoiler 23/1: Οι οντισιόν συνεχίζονται - Aποκλειστικό απόσπασμα του αποψινού επεισοδίου

To MasterChef ετοιμάζεται να επιστρέψει απόψε στις 21:00 από τη συχνότητα του Star - H νέα εβδομάδα ξεκινά με παλιούς και νέους διαγωνιζόμενους και διαγωνιζώμενες που διακδικούν μία θέση στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής.

Η αναζήτηση για τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef της Ελλάδας συνεχίζεται. Στο σημερινό επεισόδιο τα περιθώρια για λάθη έχουν μηδενιστεί, αφού ένα λάθος μπορεί να σταματήσει την πορεία των υποψήφιων στο διαγωνισμό.

Οι υποψήφιοι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον εαυτό τους να φύγει με «άδεια χέρια» και η κατάκτηση της λευκής ποδιάς είναι μονόδρομος.

Οι λευκές αλλά και οι μαύρες ποδιές είναι συγκεκριμένες και σε κάθε οντισιόν μειώνονται. Μόνο όσοι παρουσιάσουν πιάτα ευφάνταστα, νόστιμα και άρτια εκτελεσμένα μπορούν να ελπίζουν σε μια θέση στο διαγωνισμό.

Η εβδομάδα ξεκινά με παλιούς και νέους διαγωνιζόμενους και διαγωνιζόμενες που διεκδικούν μία θέση στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής. Ένας από τους διαγωνιζόμενους που διεκδικούν μία θέση στο διαγωνισμό είναι και ο Αλέξανδρος, ο οποίος θέλησε να δοκιμάσει για ακόμα μια φορά την τύχη του.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην τηλεόραση του Star φαίνεται ο Βαγγέλης και η Πωλίνα που ετοιμάζει μία space συνταγή και ένα εντυπωσιακό πιάτο.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα (23/1) οι οντισιόν συνεχίζονται και κάποιοι διαγωνιζόμενοι θα δώσουν «μάχη» για να φορέσουν τη λευκή ποδιά με κάποιους μάλιστα να τα καταφέρνουν. Από την άλλη πλευρά κάποιοι τα κάνουν κάποια τεράστια λάθη, ενώ κάποιοι άλλοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να δοκιμάσουν το πιάτο τους πριν το παρουσιάσουν στους σεφ.

Σχετικές ειδήσεις

Τι αλλάζει για «Γη της Ελιάς», «Σασμό» και Master Chef λόγω του Survivor All Star

Master Chef: Η μεγάλη αλήθεια για το reality μαγειρικής που κανείς τόλμησε να πει

MasterChef: Μεγάλες αλλαγές στον προγραμματισμό-Ποιες μέρες θα προβάλλεται