MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που χάνει στο αγώνισμα ασυλίας και ο τρίτος υποψήφιος που ψηφίζουν οι παίκτες προς αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είδαμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, όπου οι μπλε επικράτησαν των κόκκινων με 10-8 και πήγαν ήσυχοι αυτή τη φορά στο Συμβούλιο του νησιού.

Στην ψηφοφορία για την κόκκινη ομάδα, ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά τον Τάκη Καραγκούνια, καθώς συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Survivor All Star Spoiler: H ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία

Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται στον στίβο μάχης για την τρίτη ασυλία. Και οι δύο ομάδες παρά τις αντίξοες συνθήκες καταφέρνουν και έχουν καλές αποδόσεις με τον ανταγωνισμό ανάμεσά τους να μεγαλώνει.

Σήμερα το σκηνικό αλλάζει ξανά. Οι Κόκκινοι κατακτούν τη νίκη και στέλνουν τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι Μαχητές θα πρέπει να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους για υποψηφίους για αποχώρηση.

Η ένταση μεγαλώνει και όλοι περιμένουν να μάθουν ποιοι παίκτες θα βγουν στον «τάκο» δίπλα σε Σπύρο Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια.

Survivor All Star Spoiler: Ο 3ος παίκτης προς αποχώρηση

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών, θα βγει απόψε στον «τάκο» από τους συμπαίκτες της μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής 22 Ιανουαρίου.

Ο λόγος για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία για δεύτερη φορά βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση, με αυτή τη φορά η ψήφος να ήταν αναμενόμενη λόγω του κρυφού ειδυλλίου με τον Μάριο Πρίαμο.

Όλα δείχνουν όμως ότι η Καρολίνα δεν θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει την Τετάρτη από το παιχνίδι καθώς αναμένονται να μπουν στο παιχνίδι ο Μπο και η Ελευθερία Ελευθερίου.