MEDIA

Survivor All Star: Ο Τάκης πέταξε έναν σάκο από τα νεύρα του μετά την ήττα από τον Κόρο

Survivor All Star: Ο Τάκης πέταξε έναν σάκο από τα νεύρα του μετά την ήττα από τον Κόρο
Ο Τάκης Καραγκούνιας.
Glomex

Survivor All Star: Έξαλλος ο Τάκης μετά την ήττα του από τον Κόρο - Έπιασε ένα μπαλάκι και το πέταξε με δύναμη πάνω στην κατασκευή.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας ολοκληρώθηκε και νικητές είναι οι Κόκκινοι. Κατά τη διάρκεια του σημερινού αγωνίσματος ασυλίας, ο Τάκης Καραγκούνιας αναμετρήθηκε με τον Γιώργο Κόρομι των Κόκκινων.

Αν και δεν είχαν μεγάλη απόκλιση οι δύο παίκτες στον στίβο μάχης, η ευστοχία του Κόρο στο τελικό στάδιο του αγωνίσματος δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αντίπαλό του.

Κρατώντας το προβάδισμα για αρκετή ώρα, ο παίκτης των Διασήμων επικράτησε του Τάκη Καραγκούνια και κέρδισε έναν πόντο για την ομάδα του, φτάνοντας στο 5 - 1.

Η αντίδραση του παίκτη των Μπλε δεν ήταν η καλύτερη, αφού και εκείνος τα πήγαινε καλά στους στόχους και ήταν κοντά στο να κερδίσει τον πόντο.

Μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του ο παίκτης των Μαχητών, έριξε με δύναμη έναν σάκο στην επιφάνεια που υπήρχε για τους στόχους και οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν. «Έλα ρε Τάκη» του είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star – Στέλιος Χανταμπάκης: Η συγκινητική αναφορά στα παιδιά του

Survivor All Star: Σε ρινγκ μετατράπηκε η παραλία των Κόκκινων - Η Ασημίνα «ξάπλωσε» τον Μαρτίκα

Survivor All Star - Κρις: «Εύη και Κώστας δεν ψηφίζονται ποτέ λόγω παρέας»