MEDIA

MasterChef: Επέστρεψε για να μείνει ο «παλιός» Γιώργος Πορφύρης

MasterChef: Επέστρεψε για να μείνει ο «παλιός» Γιώργος Πορφύρης

Ανατροπές στο φετινό MasterChef, το οποίο μετατρέπεται σχεδόν σε… All Star, με την επιστροφή παλιών παικτών.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έριξε τη «βόμβα» στο ριάλιτι. Για 10 εβδομάδες ο παίκτης με το χειρότερο πιάτο από την πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας, θα έχει δεύτερη ευκαιρία, μονομαχώντας με έναν παίκτη από προηγούμενες version του Master Chef.

Σε περίπτωση νίκης θα παραμένει στο παιχνίδι, ενώ σε περίπτωση ήττας ο βετεράνος είναι αυτός που θα παίρνει τη θέση. Κάπως έτσι, θέση στην 24άδα του σπιτιού του Master Chef, πήρε το βράδυ της Τρίτης, ένας «παλιός» και αγαπημένος του ριάλιτι, ο Γιώργος Πορφύρης.

Κι αυτό καθώς στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/1) τις τρεις χειρότερες προσπάθειες είχαν ο Γιάννης Χατζίνας, ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας και ο Νίκος Παντατοσάκης, οι οποίοι μονομάχησαν στο επεισόδιο της Τρίτης (31/1). Τη χειρότερη προσπάθεια είχε ο Νίκος που συγκέντρωσε 19 βαθμούς και ήταν έτοιμος για την αποχώρηση.

Μέχρι που στην πόρτα του στούντιο εμφανίστηκε ο «βετεράνος» Γιώργος Πορφύρης. Οι κριτές εξήγησαν τη νέα τροπή που παίρνει το παιχνίδι και οι δύο μονομάχοι ρίχτηκαν και πάλι στις κουζίνες.

Η… ανατροπή πάντως δεν αντιμετωπίστηκε με την καλύτερη διάθεση από τους παίκτες που ένιωσαν να απειλούνται από τους «παλιούς». Ο Νίκος και ο Γιώργος Πορφύρης είχαν 45 λεπτά να μαγειρέψουν ένα πιάτο με έξι υλικά, τα οποία διάλεγαν εναλλάξ.

Ο «παλιός» Γιώργος Πορφύρης, που είχε βγει τρίτος στον διαγωνισμό το 2017, κέρδισε τη μονομαχία και επιστρέφει στο σπίτι. Ο Νίκος είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε στο φετινό MasterChef!

Σχετικές ειδήσεις

MasterChef 2023: Ένας παίκτης από τα παλιά στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος έδωσε spoiler και οι γκρίνιες ξεκίνησαν

MasterChef 7: Οι αλλαγές στο παιχνίδι – Το διαφορετικό Mystery Box που θα δούμε απόψε