MEDIA

Survivor All Star - Spoiler: Ο παίκτης που είναι το μεγάλο... φαβορί για την αποχώρηση της εβδομάδας

Survivor All Star - Spoiler: Ο παίκτης που είναι το μεγάλο... φαβορί για την αποχώρηση της εβδομάδας

Suvivor All Star: Ποια ομάδα θα χάσει έναν ακόμα παίκτη αυτή την εβδομάδα

Με τρεις παίκτες από τους Μπλε και έναν από τους Κόκκινους θα προσέλθουν στο συμβούλιο αποχώρησης οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά από μια εβδομά με αρκετές ήττες είχαν και πάλι οι Μαχητές αλλά σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα κατάφεραν να σημειώσουν και μια νίκη στα αγωνίσματα ασυλίας. Ως εκ τούτου στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού τέθηκαν ο Κρις, ο Σώζοντας και η Μαριαλέα.

Από τους Κόκκινους, μόνο ένας παίκτης ψηφίστηκε από την ομάδα του προς αποχώρηση και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά οι παίκτης με τις λιγότερες θετικές ψήφους που θα δει την πόρτα της εξόδου δεν είναι άλλος από τον νεοφερμένο στο νησί, Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο.

Αυτό δείχνουν όλες οι διαδικτυακές ψηφοφορίες στα social media που αν επαληθευτούν θα σπάσουν για πρώτη φορά την... παράδοση που θέλει τα φαβορί να αποχωρούν και σε αυτή την αποχώρηση το φαβορί για παραμονή δεν είναι άλλη από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Θυμίζουμε ότι στις προηγούμενες ψηφοφορίες είχαν φύγει παίκτες που κανείς δεν περίμενε όπως η Ευρδίκη Βαλαβάνη και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.