MEDIA

Survivor All Star: Οριστικά εκτός η Κατερίνα Δαλάκα; - Τι συμβαίνει με την Ασημίνα

Survivor All Star: Οριστικά εκτός η Κατερίνα Δαλάκα; - Τι συμβαίνει με την Ασημίνα

Survivor All Star: Οι δύο παίκτριες παραμένουν στο ξενοδοχείο, όμως η Κατερίνα έκανε την πρώτη της ανάρτηση

Όλοι περίμεναν το πολυπόθητο ραντεβού του Ατζούν Ιλιτζαλί, στον Άγιο Δομίνικο, με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Όπως έχει αποκαλύψει ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό Μας», την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου ο Τούρκος παραγωγός θα έκανε το κρίσιμο ραντεβού μαζί τους προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

«Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιμένει ότι δεν έκανε χρήση κινητού, το ότι μπορεί να έπιασε το κινητό δεν σημαίνει ότι έκανε και χρήση αυτού. Όπως είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η αρχική πρόταση του Ατζούν ήταν να μην αποβληθούν από το παιχνίδι, αλλά να μην φάνε 5 έπαθλα. Αυτό απορρίφθηκε από 5 παίκτες της μπλε ομάδας. Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό το ρεπορτάζ, αλλά γνωρίζω ότι ερευνήθηκαν τα πάντα, όλα τα στοιχεία και θεωρήθηκε ψέμα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Όπως φαίνεται, όμως, για την Κατερίνα η απόφαση έχει ήδη ληφθεί. Πριν από λίγες ώρες, έκανε την πρώτη της ανάρτηση και αυτό σημαίνει ότι πήρε κινητό στα χέρια της. Στοιχείο που υποδηλώνει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στους στίβους μάχης. Έτσι, για ένα από τα μεγάλα φαβορί τελειώνει άδοξα το ταξίδι του «Survivor».

Σύμφωνα μάλιστα με τα spoilers, στήθηκε μια άτυπη ψηφοφορία μεταξύ των παικτών για να διαπιστωθεί αν η πλειοψηφία από τις δύο ομάδες συμφωνεί με μία ενδεχόμενη επιστροφή της Ασημίνας και της Κατερίνας. Οι περισσότεροι απάντησαν αρνητικά ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που απείλησαν ότι θα αποχωρήσουν, εάν συμβεί κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά στην Ασημίνα; Και στη δική της περίπτωση, όσο περνούν οι ημέρες και μετά τις εξελίξεις με την Κατερίνα, μία ενδεχόμενη επιστροφή φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σε κάθε περίπτωση, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα θα πουν οι δύο γυναίκες στις πρώτες τους συνεντεύξεις που θα «καίνε» τον Νίκο Μπάρτζη και πολλούς ακόμη!

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Εκνευρισμένη η Μαριαλένα: «Mε είπε ψεύτρα. Εμένα ψεύτρα;»

Survivor All Star: Ο Μαρτίκας ευχαριστεί τους συμπαίκτες του που ψήφισαν τον Κώστα και όχι τον ίδιο

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς; Τι απαντά ο πρώην παίκτης του Survivor