MEDIA

Survivor All Star: Τα δάκρυα της Αφροδίτης και η νέα λαχτάρα με τη Μελίνα

Survivor All Star
Glomex

Survivor All Star: Στιγμές αγωνίας μεταξύ των παικτών αποκαλύπτει το σημερινό τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης.

Καινούργια εβδομάδα και καινούργιες προκλήσεις για τους παίκτες του Survivor All Star.

Τα έχουν με τον Κρις

Οι πεινασμένοι Μπλε στράφηκαν κατά του Κρις Σταμούλη αφού όπως λένε δεν κάνει καμία δουλειά στην καλύβα και όλη μέρα κάνει ηλιοθεραπεία στην παραλία.

Ακόμα και η Στέλλα που γενικά δεν έχει εκρήξεις σχολίασε τη συμπεριφορά του Σταμούλη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαστε babysitters σου Κρις».

Χαμός στην καλύβα των Κόκκινων με τον Μαρτίκα

Αντιδράσεις στο μεταξύ έχει προκαλέσει στην ομάδα των Διάσημων η δήλωση του Σπύρου Μαρτίκα στο συμβούλιο αποχώρησης σε σχέση με τον συμπαίκτη του Κώστα Παπαδόπουλο που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Μαρτίκας είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το καλύτερο για την κόκκινη ομάδα θα ήταν να φύγει ο συμπαίκτης τους γιατί αυτό θα δυνάμωναν οι Διάσημοι.

Η ατάκα αυτή προκάλεσε την οργή τόσο του Παπαδόπουλου όσο και άλλων παικτών όπως της Σταυρούλας η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να ήταν καλός παίκτης να το καταλάβω».

Από την πλευρά του ο Παπαδόπουλος αναρωτήθηκε αν ο Μαρτίκας τον θεωρεί για... πέταμα.

Ακόμα μια νίκη..

Οι Διάσημοι έχουν πάρει τα πάνω τους τον τελευταίο καιρό καθώς έχουν σημειώσει ένα σερί από νίκες. Από την άλλη οι Μαχητές, οι οποίοι έχουν χάσει σερί στα αγωνίσματα είναι αντιμέτωποι με την πείνα αλλά και με λιγότερους παίκτες.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας οι Διάσημοι συνέχισαν τις σερί νίκες καθώς κέρδισαν εύκολα το αγώνισμα της ασυλίας.

Προτεινόμενος ο Κρις και... ερωτηματικά από την κόκκινη ομάδα

Το κλίμα στους Μπλε δεν είναι καθόλου καλό και αυτό αποτυπώθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ψηφοφορία.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας για ακόμα μια φορά ψήφισαν προς αποχώρηση τον Κρις Σταμούλη.

Από την πλευρά τους, οι κόκκινοι υποστήριξαν πως ο Κρις βγήκε άδικα προτεινόμενος, και στη θέση του, έπρεπε να είναι η Μελίνα.

Τι θα δούμε σήμερα

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, θα δούμε την Αφροδίτη που δείχνει απογοητευμένη από τη συμπεριφορά κάποιον συμπαικτών της από την Κόκκινη ομάδα άτομα, αλλά και τη Μελίνα να φτάνει στα όριά της στο νέο Συμβούλιο του Νησιού.