MEDIA

Survivor All Star - Spoiler (26-2): Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Survivor All Star - Spoiler (26-2): Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Survivor All Star:Στον αστερισμό του «Survivor All Star» κινούνται οι τηλεθεατές. Αποκαλύψεις, εντάσεις, love stories και πρωτόγνωρα σκηνικά εκτυλίσσονται στον Άγιο Δομίνικο και στις δύο καλύβες.

Κόκκινοι και Μπλε δεν αγωνίζονται μονάχα στους στίβους μάχης, αλλά διασταυρώνουν συνεχώς τα ξίφη τους με τις υποομάδες και τους καβγάδες να πρωταγωνιστούν.

Όσον αφορά τα αγωνίσματα για τις ασυλίες, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν νίκη για τους Μαχητές στον πρώτο στίβο μάχης.

Ωστόσο την ερχόμενη Κυριακή πρόκειται να προστεθούν στις ομάδες δύο ακόμη παίκτες. Γιωρίκας Πιλίδης και Νικόλ Μαυρίδη καταφτάνουν στις παραλίες με τον πρώτο να δηλώνει έτοιμος να φτάσει μέχρι τον τελικό και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, το «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ, ο Γιωρίκας θα μπει στους μαχητές και η Νικόλ στους διάσημους. Η εξέλιξη αυτή θα δημιουργήσει νέες ισορροπίες, καθώς ο αθλητής της πάλης είναι εξαιρετικά δυνατός και θα ζορίσει πολύ τους Κόκκινους.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου

Κι ενώ νέοι παίκτες μπαίνουν, ο Κώστας Παπαδόπουλος αποχώρησε στο επεισόδιο της Πέμπτης. Μιλώντας στο «Πρωινό Μας» τόνισε: «Είμαι καλά και υγιής και στην ψυχή και στο σώμα μου. Δεν περίμενα ότι θα φύγω, ήταν δύσκολη η ψηφοφορία. Θεώρησα υποκριτικό από πλευράς μου να χαιρετήσω αυτούς τους ανθρώπους και γι’ αυτούς το θεωρώ το ίδιο υποκριτικό να χαιρετήσουν εμένα, από τη στιγμή που με ψήφιζαν συνεχώς και όλοι. Το θεώρησα υποκριτικό και δεν μου ταιριάζει, δεν κρατάω κακίες, τους αγαπάω όλους», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Με τόσες φορές που είχα βγει υποψήφιος ένιωθα ανεπιθύμητος στην κόκκινη ομάδα, για αυτό και είχα βγάλει την κόκκινη μπαντάνα. Ποτέ δεν γλείφω και ποτέ δεν πουλιέμαι. Αγωνίζομαι για την οικογένειά μου, είχα πάει εκεί για να μπορέσω να προικίσω τα παιδιά μου», πρόσθεσε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Τον νικητή του Survivor δεν τον έχω δει ακόμα στο παιχνίδι, ίσως δεν έχει μπει ακόμα», κατέληξε ο Κώστας Παπαδόπουλος στον ΣΚΑΪ.

Σχετικές ειδήσεις