MEDIA

Survivor All Star - Παναγιώτης: «Πρέπει να αποδείξω τι όπλο είμαι και να τους αποστομώσω»

Survivor All Star - Παναγιώτης: «Πρέπει να αποδείξω τι όπλο είμαι και να τους αποστομώσω»
Glomex

Survivor All Star: Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης θέλει να αποδείξει στους συμπαίκτες του ότι είναι όπλο για την ομάδα και να αποστομώσει όσους δεν τον πιστεύουν

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης από την ομάδα των Μαχητών είναι ένας εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ασυλίας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον παίκτη των μπλε, ο οποίος ανέφερε ότι περίμενε την υποψηφιότητα του, ενώ πρόσθεσε: «Γενικά είμαι παίκτης ψυχολογίας. Δεν με άγχωνε το αν θα είμαι υποψήφιος ή όχι, αυτό που χρειάζομαι περισσότερο είναι υποστήριξη από την ομάδα. Δεν το έχω στο 100%, δεν με πειράζει όμως. Από κάποια άτομα θα κρατήσω την υποστήριξη και θα μπω μέσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ο Γιώργος Λιανός του είπε ότι, όπως καταλαβαίνει έχει μία δική του παρέα που τον εμψυχώνει, με τον παίκτη να απαντά: «Δεν έχω κάποια απομονωμένη παρέα, με όλα τα παιδιά περνάω λίγο χρόνο. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι τους οποίους εμπιστεύομαι για να το πω και έτσι. Γιατί ξέρουμε ότι στο παιχνίδι υπάρχουν μαγειρέματα και συνεχώς αλλάζουν οι καταστάσεις. Έχω δύο άτομα που εμπιστεύομαι και παίρνω δύναμη από αυτούς».

Το λόγο στη συνέχεια πήραν οι παίκτες της ομάδας των Διασήμων, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Παναγιώτη, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί για τα καλά τους λόγια, προσθέτοντας ότι τα άτομα που τον στηρίζουν από την ομάδα του και τα εμπιστεύεται είναι η Μαριαλένα, η Εύη και ο Κωνσταντίνος.


«Η Μαριαλένα με υποστηρίζει από την αρχή. Η Εύη έχει παρακολουθήσει τον κύκλο οπότε ξέρει τι μπορώ να κάνω. Ο Βασάλος έχει δει ότι είμαι πάρα πολύ γρήγορος κι ότι χρειάζομαι στην ομάδα. Κι αν δεν το βρίσκω στον στόχο, χρειάζομαι έστω όταν είναι αγώνα συνεργασίας. Η αλήθεια είναι ότι έχω δείξει ότι είμαι ένα όπλο και το μόνο που χρειάζεται να το ξαναδείξω. Και με τη βοήθεια αυτών των 2-3 ανθρώπων και με κανέναν άλλον, να αποστομώσω όλους τους άλλους, που νομίζουν ότι δεν είμαι», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.