MEDIA

Survivor All Star: O Ασημακόπουλος «κάρφωσε» τον Καραγκούνια: Μου είπε «ψηφίστε Μελίνα, όχι Βασάλο»

Survivor All Star: O Ασημακόπουλος «κάρφωσε» τον Καραγκούνια: Μου είπε «ψηφίστε Μελίνα, όχι Βασάλο»
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
Glomex

Survivor All Star: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχολίασε τη στάση που κρατά στο παιχνίδι ο Τάκης Καραγκούνιας, αλλά και την στρατηγική του.

Τα «δυνατά» τους θα βάλουν Κόκκινοι και Μπλε απόψε στο στίβο μάχης του Survivor All Star, αφού το έπαθλο είναι η επικοινωνία.

Στο νέο επεισόδιο, η Μελίνα Μεταξά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχολίασαν τη στάση που κρατά στο παιχνίδι ο Τάκης Καραγκούνιας, αλλά και την στρατηγική του, προκειμένου να ενημερώνεται για την πρόθεση ψήφου των συμπαικτών του.

«Ο Τάκης έρχεται και μου λέει όταν κερδίσαμε τις προάλλες: “Εσύ θα πας πάρα πολύ μακριά γιατί είσαι λαϊκό παιδί και είσαι πάρα πολύ καλή αγωνιστικά”. Δεν το ήξερε από πριν, τώρα το κατάλαβε», είπε η Μελίνα Μεταξά.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος συμπλήρωσε όσα είπε η Μελίνα λέγοντας: «Είχε πει ο Τάκης: “Μην ψηφίσετε Βασάλο, ψηφίστε Μελίνα”. Και σε εμένα είχε έρθει, αλλά να σου πω κάτι, τον Τάκη δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις. Θυμάσαι τι γινόταν; Σε κάθε συμβούλιο, πιάνει όλους τους παίκτες να ξέρει τι θα ψηφίσουν. Σήμερα μου λέει: “Δεν πιστεύω να ψηφίσουν εμένα… δεν πιστεύω να ψηφιστώ εγώ”».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά το τελευταίο Συμβούλιο - Έξαλλος ο Καραγκούνιας

Survivor All Star Spoiler (15/3): Ποια ομάδα κερδίζει την επικοινωνία - Ποιος αποχωρεί

Survivor All Star - Σχίζας: «Χάρισμά τους τα λεφτά, είναι απάνθρωπο - Η αλήθεια για την Ελευθερία