MEDIA

MasterChef: Απίστευτο περιστατικό! Ο Σωτήρης Κοντιζάς βρίσκει στο φαγητό του ένα ωμό πόδι καραβίδας

MasterChef: Απίστευτο περιστατικό! Ο Σωτήρης Κοντιζάς βρίσκει στο φαγητό του ένα ωμό πόδι καραβίδας

MasterChef: Δεν πίστευε στα μάτια του ο διάσημος σεφ

Η εκπομπή BreakfastStar, πρόβαλλε αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο, πριν αυτό προβληθεί στο SΤΑR. Όλοι οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να μην βρεθούν σε δύσκολη θέση. Ωστόσο, κάποιοι δεν θα τα καταφέρουν.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, κατά την διάρκεια της δοκιμής των πιάτων για να βαθμολογήσουν, θα βρει σε ένα φαγητό κάτι... περίεργο! Αυτή τη φορά δε βρίσκει κόκκαλο αλλά ένα...πόδι ωμής καραβίδας!

Η Λία δεν κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι

Η Λία Μακροστέργιου ήταν τελικά ο εισβολέας στο MasterChef αλλά δεν κατάφερε τελικά να μπει και πάλι στο παιχνίδι μαγειρικής.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον pastry chef Μπάμπη Ζιντίλη, ο οποίος ετοίμασε για τους διαγωνιζόμενους ένα λαχταριστό γλυκό. Ο Αλέξανδρος, η Στέλλα, η Σέβα και ο Νικήτας ήταν οι παίκτες που έπρεπε να αντιγράψουν το περίτεχνο γλυκό με τον Νικήτα να έχει τελικά τη χειρότερη επίδοση και να παίρνει μια τελευταία ευκαιρία παραμονής στο MasterChef σε μια μονομαχία με τη Λία από το MasterChef 5.

«Είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη που είμαι και πάλι εδώ και σας βλέπω. Νομίζω ότι η αδρεναλίνη και το καρδιοχτύπι δε φεύγει ποτέ όσες φορές κι αν διαγωνιστείς. Μπορεί να έχεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά, αλλά αυτό το συναίσθημα δε φεύγει ποτέ», ενώ στη συνέχεια μπήκε στην κουζίνα για να αναμετρηθεί μαγειρικά με τον Νικήτα. Η Λία την οποία γνωρίσαμε στα 29 της και είναι πλέον 31 ετών, είχε αποχωρήσει με άδοξο τρόπο από το MasterChef 5 παρατώντας την προσπάθεια αντιγραφής του τότε πιάτου της για να επιστρέψει στην κορούλα της. Η Λία ήταν στα χρόνια του MasterChef συνολικά ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά με θετική αύρα και η παρουσία της ξανά στο παιχνίδι έκανε τους τρεις κριτές να χαμογελάσουν.