MEDIA

Survivor All Star - Έξαλλη η Ρία: «Όσο και να παλέψω δεν θα το δει ποτέ επειδή δεν είμαι αθλήτρια»

Survivor All Star - Έξαλλη η Ρία: «Όσο και να παλέψω δεν θα το δει ποτέ επειδή δεν είμαι αθλήτρια»

Survivor All Star: Η Ρία θεωρεί ότι η Σταυρούλα επιτέθηκε άδικα σε εκείνη και στη Στέλλα για να καλύψει τη φίλη της Ελένη.

Χαμός έχει ξεσπάσει στo Survivor All Star έπειτα από τις δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο χθεσινό συμβούλιο. Συγκεκριμένα η Σταυρούλα επιτέθηκε άδικα σε Ρία και Στέλλα για να καλύψει τη φίλη της Ελένη.

«Η αλήθεια είναι ότι με την Σταυρούλα δεν έχω έρθει κοντά, δεν ξέρω και πάρα πολύ καλά τι άνθρωπος είναι. Θεωρώ ότι πολλές φορές οι τοποθετήσεις της δεν στέκουν. Ξεκίνησε να μιλάει με τη Στέλλα, είπε πως «κάποιοι έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες» και η Στέλλα την ρώτησε για ποιους μιλάει και εκείνη είπε «και για σένα αλλά και για άλλο άτομο, την Ρία». Όταν πηγαίνω δηλαδή στον στόχο, μόνη μου πηγαίνω; Είμαι στο γυμναστήριο, πετάω στόχους και έχω πάρα πολλές ευκαιρίες; Παίζω με κάποια αντίπαλο», ανέφερε η Ρία Κολοβού.

«Η Ρία είναι ο πιο εύκολος στόχος εδώ μέσα γιατί η Ρία ειναι η κοπέλα που… «τι σχέση έχει με το Survivor» και καλώς ή κακώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα! Ασχολούμαι με την μόδα οπότε, επειδή δεν είμαι αθλήτρια, όσες νίκες και να φέρω και ότι και να δώσω δεν θα ανταμειφθεί ποτέ. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με υποστηρίζουν και εμένα μου αρκεί που το βλέπω στα μάτια τους. Το να το δει όλη η ομάδα δεν με ενδιαφέρει. Η Σταυρούλα είναι από τους παίκτες που δεν θα το δει ποτέ» πρόσθεσε, επίσης, η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor All Star.

Σχετικλές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler: Ποιος «κάρφωσε» τον Σπύρο Μαρτίκα; Σε αδιέξοδο ο Ατζούν

Survivor All Star - Ηλίας Γκότσης: «Αν μιλούσα στο αεροπλάνο για την Ελλάδα θα ήταν και άλλοι»

Survivor All Star spoiler: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας - Ποιος αποχωρεί την Πέμπτη