MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Ποιος «κάρφωσε» τον Σπύρο Μαρτίκα; Σε αδιέξοδο ο Ατζούν

Survivor All Star Spoiler: Ποιος «κάρφωσε» τον Σπύρο Μαρτίκα; Σε αδιέξοδο ο Ατζούν
ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler: Μετά τις αποβολές Γκότση και Πιλίδη, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι στο «στόχαστρο» και φέρνει νέο «πονοκέφαλο» στον Τούρκο παραγωγό του παιχνιδιού, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Τα πάνω – κάτω έχουν έρθει μέσα σε λίγες ημέρες στο Survivor All Star, τόσο με την αλλαγή των ομάδων όσο και με την αποβολή δύο κορυφαίων παικτών του ριάλιτι επιβίωσης. Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης επέστρεψαν στην Ελλάδα αφού παραβίασαν κανόνες του παιχνιδιού, και πλέον το μεγάλο ερώτημα είναι όχι το ποιος θα τους αντικαταστήσει αλλά το ποιος θα τους… ακολουθήσει.

Το πρόσωπο που βρίσκεται στο «στόχαστρο» τις τελευταίες ώρες δεν είναι άλλο από τον Σπύρο Μαρτίκα. Σύμφωνα με διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, ο Μαρτίκας είχε επικοινωνία με την Ελλάδα – συγκεκριμένα με την αδερφή του – κάτι που έχει καταγγελθεί στην παραγωγή. Μάλιστα, αναφέρεται πως η καταγγελία έχει γίνει από παίκτη που αποβλήθηκε για τον ίδιο λόγο! Ένας παίκτης, δηλαδή, που είχε παράνομα επικοινωνία με την Ελλάδα είναι αυτός που «έδωσε» τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο φετινό Survivor All Star τρία ήταν τα πρόσωπα που παραβίασαν τον κανόνα της επικοινωνίας. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιωρίκας Πιλίδης. Και οι τρεις συνυπήρξαν με τον Σπύρο Μαρτίκα στο παιχνίδι, συνεπώς και οι τρεις θα μπορούσαν να έχουν «καρφώσει» στην παραγωγή ότι ο φαρμακοποιός έκανε κι αυτός την ίδια παράβαση. Για την ώρα, πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η παραγωγή έχει ελέγξει την καταγγελία και δεν έχει βρει τα στοιχεία εκείνα που θα οδηγήσουν σε αποβολή του Σπύρου.

Εδώ, βέβαια, μπαίνει και ένα μεγάλο ερωτηματικό για τη στάση που θα κρατήσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Είναι λογικό ο Τούρκος παραγωγός, που «χρυσοπληρώνει» τους παίκτες να είναι έξαλλος με τη στάση τους και με την παράβαση των κανονισμών. Αυτό φάνηκε και από το κείμενο που διάβασε ο Γιώργος Λιανός κατά την ανακοίνωση της αποβολής Γκότση και Πιλίδη. Από την άλλη, όμως, βρίσκεται πια μπροστά σε ένα αδιέξοδο για το πώς θα διαμορφωθούν οι ομάδες στο Survivor All Star αν αποβάλλει όλους όσοι έχουν κάνει κάθε λογής παράβαση.

Το… καρπούζι και το μαχαίρι αυτή τη στιγμή, λοιπόν, είναι στα χέρια του Ατζούν. Ήδη ο Τούρκος προβληματιζόταν για το πώς θα φτιάξει εκ νέου τις ομάδες, είτε μετακινώντας ξανά τον Ηλία Μπόγδανο είτε κάνοντας ανατροπή με «μεταγραφή» του Σάκη Κατσούλη στους μπλε, και τώρα έχει μπροστά του νέα «αγκάθια».

Σε κάθε περίπτωση, στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/3) οι δύο ομάδες θα διαγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, ενώ ο Ατζούν θα επιστρέψει για το παιχνίδι της δημοπρασίας με τα φαγητά, έτσι ώστε να «χαλαρώσει» κάπως και το κλίμα. Παρά τις απουσίες και τις αποβολές, πάντως, οι Μαχητές θα καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα, αν και στην αποχώρηση της Πέμπτης (30/3), δεδομένα θα χάσουν έναν παίκτη τους καθώς και οι τέσσερις υποψήφιοι ανήκουν στην ομάδα τους. Σύμφωνα με τα spoilers, για το Survivor All Star, η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Ελένη Χαμπέρη.