MEDIA

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της βραδινής ζώνης

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της βραδινής ζώνης

Τηλεθέαση: Εκπομπές και σειρές κερδίζουν τους τηλεθεατές, ενώ άλλες περιορίζονται σεμονοψήφια ποσοστά

Σε μία τηλεοπτική μάχη, ή για την ακρίβεια σε έναν μαραθώνιο της μικρής οθόνης
σαν αυτό που βλέπουμε φέτος στη βραδινή ζώνη, δεν υπάρχουν μόνο νικητές αλλά
και ηττημένοι. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και το κοινό κάνει τις δικές του
επιλογές.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες Τετάρτη, μεγάλος νικητής ήταν ξανά ο «Σασμός» του ALPHA. Η δραματική σειρά σημείωσε 24% στο σύνολο και 22,1% στο δυναμικό κοινό αποδεικνύοντας τη μεγάλη δυναμική που έχει και που της δίνει το εισιτήριο για την επόμενη χρονιά.

Ψηλά ποσοστά άγγιξαν και οι σειρές του MEGA. «Γη της Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο» κερδίζουν το σύνολο των τηλεθεατών. Χαρακτηριστικά, η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου έκανε 22,5% στο σύνολο και 16,4% στο δυναμικό κοινό. Το «Μαύρο Ρόδο», αντίστοιχα, έκανε 19,4% και 15,8%.

Prime time χωρίς «Survivor All Star»… δεν γίνεται! Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έκανε 21,5% στο σύνολο και 21,6% στους τηλεθεατές 18-54 με τους τελευταίους να καθηλώνονται με τα όσα συμβαίνουν.

Οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της βραδινής ζώνης αρκέστηκαν σε πολύ χαμηλότερα νούμερα. Οι «Σέρρες» του ΑΝΤ1 έκαναν 9,4% στο σύνολο και 11,6% στο δυναμικό κοινό ενώ το σίριαλ «Γέφυρα» έκανε 3,4% και 4,6% αντίστοιχα. Για την παραγωγή του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει», τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν 12,9% στο σύνολο και 12,4% στο δυναμικό κοινό.

Στη ζώνη των 20.00, η σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών» ξεχωρίζει. Χθες, λοιπόν, άγγιξε το 20,9% στο σύνολο και το 16,9% στο δυναμικό κοινό. Οι «Ράδιο Αρβύλα» επίσης κινούνται σε υψηλές πτήσεις, κάνοντας 16,5% και 19,3%.

Όσον αφορά στη late night; Όλες οι εκπομπές δεν σημειώνουν ικανοποιητικά ποσοστά. Το «The 2night show» έκανε 6,5% στο σύνολο και 5,7% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Έλεος» του MEGA 9,3% και 9% αντίστοιχα.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Με πεσμένα φτερά το Survivor – Στην κορυφή ο Σασμός

Ανθή Βούλγαρη – Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Τα νούμερα τηλεθέασης και η δυνατή φιλία

Survivor All Star: Τι τηλεθέαση έκανε με την αποβολή Πιλίδη - Γκότση