MEDIA

Survivor All Star: Τι ζήτησε από τους παίκτες ο Ατζούν Ιλιτζαλί - H αποκάλυψη του Λιανού

Survivor All Star: Τι ζήτησε από τους παίκτες ο Ατζούν Ιλιτζαλί - H αποκάλυψη του Λιανού

Πρωτοφανές ξέσπασμα Γιώργου Λιανού για όσα λέγονται για το «Survivor All Star» - Ο Τούρκος παραγωγός δέχτηκε στο σπίτι του στον Άγιο Δομίνικο τους παίκτες

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έπειτα από την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πηλίδη συγκέντρωσε τους παίκτες στη βίλα του στον Αγιο Δομίνικο.

Ο Τούρκος παραγωγός επιχείρησε, ουσιαστικά, να εξασφαλίσει μια «ανακωχή» στη διαμάχη των παικτών με τα στελέχη της παραγωγής που έχουν την ευθύνη και τον έλεγχο της ροής του παιχνιδιού στον Αγιο Δομίνικο.

Οι συγκρούσεις με την παραγωγή είναι καθημερινές και έτσι ο Τούρκος παραγωγός επιχείρησε να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα. Αυτό που φέρεται, επίσης, να ζήτησε από όλους τους παίκτες ο Τούρκος παραγωγός είναι να πάψουν να παραβιάζουν τους κανονισμούς.

«Τους φώναξε παιδιά ο Ατζούν στο σπίτι του για να περιορίσει όλο αυτό το πράγμα, να τους πει παιδιά έχουμε κάνει μια συμφωνία σας παρακαλώ πολύ να είστε πιο τυπικοί, μην τα βάζετε με τα παιδιά της παραγωγής ξέρω ότι πεινάτε, το ένα το άλλο και μπλα μπλα μπλα. Τους φώναξε, λοιπόν, στο σπίτι του να τους κάνει ένα τέτοιο ξέρεις μπλα μπλα προκειμένου να είναι πιο τυπικοί, μην κάνετε ντου στους κάδους σκουπιδιών, μην κρύβεται πράγματα στα ρούχα σας. Ε, ωραία, συμφώνησαν όλοι φύγανε και τελικά πήραν πράγματα από το σπίτι του Ατζούν! Πεινάνε οι άνθρωποι σας λέω, πεινάνε», είπε ο Γιώργος Λιανός στη ραδιοφωνική εκπομπή sfera 102,2.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Απίστευτο! Οι παίκτες... έκλεψαν το σπίτι του Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: Η αποκάλυψη παίκτη στον Ατζούν - «Παντρευόμαστε και σύντομα κιόλας»

Survivor All Star: Τα λαβράκια που «ψάρεψε» ο Ατζούν και το έπαθλο επικοινωνίας