MEDIA

Survivor All Star - Spoiler (6/4): Το απόλυτο φαβορί για αποχώρηση την ερχόμενη Πέμπτη

Survivor All Star - Spoiler (6/4): Το απόλυτο φαβορί για αποχώρηση την ερχόμενη Πέμπτη

Survivor All Star: Οι πρώτες εκτιμήσεις

Ένα έντονο Συμβούλιο του Νησιού παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές και «οπαδοί» του Survivor All Star!

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε την Ελένη Χαμπέρη να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης ενώ σήμερα οι Μπλε έβγαλαν ακόμα δύο συμπαίκτες τους στον τάκο.

Συγκεκριμένα την Κυριακή οι Μπλέ έβγαλαν στον τάκο την Ελευθερία Ελευθερίου ενώ απόψε που έχασαν τη δεύτερη ασυλία ψήφισαν τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Σύμφωνα με τα spoiler στον αυριανό αγώνα για την τρίτη κατά σειρά ασυλία οι Κόκκινοι συνεχίζουν το σερί τους και στέλνουν τους Μπλε στο συμβούλιο. Έπειτα από ψηφοφορία οι Μπλε στέλνουν στον τάκο την Ρία Κολοβού.

Αν τα παραπάνω επαληθευτούν το πιθανότερο είναι από το παιχνίδι να αποχωρήσει η Ρία Κολοβού.

Από αυτό το σημείο «κλέβουν» φαγητό οι παίκτες

Μπορεί μέχρι τώρα να έχουν αποβληθεί τέσσερα άτομα από το Survivor όμως οι αποκαλύψεις από τον Άγιο Δομίνικο δεν έχουν τέλος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά κάποιοι έχουν βρει ένα μέρος που έχουν βρει πολλές φορές φαγητό χωρίς να τους πιάσουν.

Πρόκειται για το Exathlon που στεγάζεται σε απόσταση αναπνοής από το Survivor και το οποίο είναι επίσης ριάλιτι επιβίωσης, και τα δικαιώματα του έχει η Acun Medya.

Παίκτης μέσα από το παιχνίδι κάνει αναρτήσεις στο twitter;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast At Star, όχι απλά υπάρχει κινητό στον Άγιο Δομίνικο και κάποιοι μαθαίνουν τι γίνεται στην Ελλάδα, αλλά η κατάσταση έχει προχωρήσει τόσο που ένας από αυτούς έχει κάνει και ψεύτικο προφίλ στο twitter και απαντά σε διάφορα, υπερασπιζόμενος βέβαια πάντα τον εαυτό του!

Σύμφωνα με το Star δεν έχει εντοπιστεί ποιος είναι, γιατί ακόμα το ρεπορτάζ τρέχει αλλά φανταστείτε τι βόμβα θα σκάσει αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο!