MEDIA

OPEN: Αποχωρεί η Διευθύντρια Προγράμματος Χρύσα Μασούρου - Το παρασκήνιο

OPEN: Αποχωρεί η Διευθύντρια Προγράμματος Χρύσα Μασούρου - Το παρασκήνιο

Μία ηχηρή αποχώρηση από το OPEN δημιουργεί νέα δεδομένα 

«Το OPEN ανακοινώνει ότι, μετά από 1,5 χρόνο συνεργασίας, η Διευθύντρια Προγράμματος Χρύσα Μασούρου αποχωρεί από την εταιρία. Κατά τη διάρκεια της θητείας της η κα Μασούρου συνέβαλε σημαντικά στην αναδιαμόρφωση και επανατοποθέτηση του ψυχαγωγικού προγράμματος καθώς και στην αναβάθμιση της εικόνας του καναλιού. Η Διοίκηση του OPEN την ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη προσφορά της και της εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Η Χρύσα Μασούρου είναι μία γυναίκα, που προσπάθησε να φέρει αέρα ανανέωσης στο κανάλι και να το κάνει μετρήσιμη δύναμη στον ανταγωνισμό. Στην περίπτωση της σειράς «Έρωτας Φυγάς» τα κατάφερε, καθώς σημειώνει υψηλά ποσοστά στους πίνακες της Nielsen, ενώ σε άλλες περιπτώσεις το αποτέλεσμα δεν ήταν το ίδιο.

Να σημειωθεί ότι το μαγκαζίνο «Εμείς» κόπηκε μεσούσης της σεζόν, ενώ χαμηλά είναι και τα ποσοστά που σημειώνει η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη το μεσημέρι που δεν θα συνεχιστεί του χρόνου. Την ίδια μοίρα θα έχουν και τα προγράμματα «Λάβα», «Ό,τι αγαπώ» αλλά και το «Κόκκινο ποτάμι», συνεπώς η κα. Μασούρου προτίμησε να αποχωρήσει από το σταθμό.

Άμεσα αναμένεται η αντικατάστασή της, καθώς οι επόμενοι μήνες είναι εξαιρετικά κρίσιμοι για το κανάλι. Συζητήσεις και επαφές για τη νέα χρονιά πρέπει να γίνουν και μία θέση τόσο σημαντική δεν μπορεί να μείνει κενή.