MEDIA

My Style Rocks: Νικήτρια εβδομάδας η Σελένη Φωτιάδη - Αποχώρησε η Πόπη Παγούδη

My Style Rocks
Glomex

«Θα διαλέξω εσένα Ευτυχία για να παραμείνεις και να μας δείξεις ποια είσαι», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έτσι η Πόπη Παγούδη κλήθηκε να αποχωρήσει οριστικά από το My Style Rocks

Το My Style Rocks προβλήθηκε σήμερα και αυτό το επεισόδιο ήταν το τελευταίο μέχρι το Πάσχα. Οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks εμφανίστηκαν ως σύγχρονες γυναίκες με λουκς εμπνευσμένα από την Great Gatsby εποχή.

Ύστερα από την πασαρέλα όλων των κοριτσιών, στον τάκο του ριάλιτι μόδας με την χαμηλότερη βαθμολογία σε αυτό το 10o Gala βρέθηκαν η Ευτυχία Γάντα και Πόπη Παγούδη. Έτσι, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης κλήθηκαν να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να ανακοινώσουν το όνομα της μιας παίκτριας που θα αποχωρούσε οριστικά από το πλατό του «My Style Rocks».

Μάλιστα, οι ψήφοι των δύο ανδρών μοιράστηκαν με αποτέλεσμα να είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκείνη που θα καθόριζε το αποτέλεσμα.

«Θα διαλέξω εσένα Ευτυχία για να παραμείνεις και να μας δείξεις ποια είσαι», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έτσι η Πόπη Παγούδη κλήθηκε να αποχωρήσει οριστικά. «Δεν το περίμενα να συγκιβνηθώ τόσο! Για τα κορίτσια κλαίω, αλήθεια», είπε με δάκρυα στα μάτια η Πόπη Παγούδη κατά την αποχώρησή της.