MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά μετά τον Ντάνο

Η Γη της Ελιάς: Νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά μετά τον Ντάνο

Η Γη της Ελιάς: Η σειρά του MEGA υποδέχεται μία νέα ηρωίδα που δεν θα περάσει απαρατήρητη

Δυόμιση μήνες απέμειναν μέχρι να αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές και να ανανεώσει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, ωστόσο οι σεναριακές προσθήκες δεν σταματούν. Μετά την έλευση του Γιώργου Αγγελόπουλου, ή αλλιώς Ντάνου, στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», ακολουθεί κι άλλη άφιξη.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τη Θεοδώρα να μπαίνει με φόρα στο σίριαλ υποδυόμενη ένα κορίτσι που έχασε τον πατέρα του ο οποίος δούλευε στον ελαιώνα των Βρεττάκων. Η Μαργαρίτα την «αγκαλιάζει» με θέρμη, καθώς η κοπέλα είναι πλέον ορφανή. Την εν λόγω ηρωίδα θα ενσαρκώσει η Βάσω Παύλου, που έκανε ένα πέρασμα και από το «Μαύρο Ρόδο» του ίδιου σταθμού.

Μέχρι τον ερχομό της νεαρής, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ο Ορέστης εγκαθίσταται στην Αρεόπολη και σιγά σιγά συστήνεται στους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας. Πρώτη γνωρίζει την Αρετή, από όπου προμηθεύεται τοπικά προϊόντα, και έπειτα πηγαίνει στο καφενείο του Πότη. Ο Πότης προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες για εκείνον, αλλά ο Ορέστης είναι λιγομίλητος και κλειστός χαρακτήρας.

Οι προστριβές ανάμεσα στην Ιουλία και τον Στάθη δεν σταματούν. Η Ιουλία πιστεύει πως ο Στάθης δουλεύει πολύ, με αποτέλεσμα η σχέση τους να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει στην Αντιγόνη πως, αν δεχτεί τη θέση στην Αγγλία, η Αγγελική δεν πρόκειται να την ακολουθήσει. Η Ευτυχία και ο Γιώργης μοιράζουν τα προσκλητήρια του γάμου τους. Ο Χρήστος μετακομίζει στο σπίτι της Εύας και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ της φυλάκισης. Η Αρετή βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή και πλησιάζει τον Φίλιππο κουνώντας λευκή σημαία.

Σχετικές ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος αργοπεθαίνει

Η Γη της Ελιάς: Η Χρύσα Παπά αποχωρεί από τη σειρά

Το τέλος της Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς και η ερώτηση της Παπούλια